![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
Właśnie..nie dodałem,ze wcześniej wszystko pracowało bezblednie pod 98se.Pozniej była reinstalka.Zaczeły sie problemy.Zainstalowałem wówczas XP-ka ale było to samo(pomimo wszelkich dodatków,ktore powinny znalezc siedo tego systemu kiedy uzywa sie nero)-BEZ SKUTKU.Wiec zrobiłem ponowny formac hdd-ków i zainstalowałem napowrót 98.Dalej juz tak jak pisałem.Zmiana tostera na Liteona..i dalej echo!!Heh..teraz mam dwie działajace nagrywarki,z których tak naprawde zadna nie smazy płyt w moim kompie..no,moze smazy ale co piatą.Moze to wina jakis ustawien w Nero??Co trzebaby ewentualnie zmienic by zorientowac się czy sa jakies zmiany na gorsze lub lepsze?Zaczynam popadac w depresje i pewnie zaraz zaczne sie monotonnie kiwać:-) A co do restartów kompa w momencie nagrywania to nie jest to tylko jedna ciekawostka jaka ma miejsce podczas procesu smazenia.Zdaza sie takze ,ze program zaisnie i niczego nie da sie kliknac..no,moze nie wszystko-pozostaje klikniecie przyciskuPOWER w kompie i ponowny restart.Bywa takze,ze obraz zrobi sie niebieski i wyskoczy komunikat o jakims błedzie jednak z informacja ,ze kontynuowanie jest mozliwe po nacisnieciu jakiegos przycisku.Klikam..i....restart.KRWIIIII!!1Co za mechanizacja!!
|
![]() |
|
|