![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.05.2002
![]() |
audio -2 płytki na jednej ...jak ????
Witam !
Jak w temacie...Mam 2 płyty audio tego samego zespołu i chcę wypalić na 1 cd-r(są krótkie więc spokojnie się zmieszczą )Wiem że pytanko może się wydać banalne ale jestem już bezradny (kiedyś umiałem ...)Chcę to zrobić Nero ...(nie chodzi mi o zgrywanie na dysk i potem na płytkę ale o zrobienie tego w locie)Aha po nagraniu pierwszej płytki sesji nie zamykam...Nie wiem może TAO ma być zamiast Dao...Za wszelkie cenne rady z góry wielkie dzienxy ..... Pozdrawiam ... |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Robisz kompilacje audio-cd, przeciagasz do okienka utwory najpierw z jednej plyty, potem z drugiej i wypalasz. Tak czy owak bedzie potrzeba na dysku tyle miejsca ile calosc razem zajmuje, wiec po co sie upierac i robic to w locie - tym bardziej ze przy audio potem moga przytrafic sie rozne niespodzianki. Ja zrobilbym to wlasnie zrzucajac wczesniej na dysk i potem spoko zgrac calosc na plyte w DAO. To wszystko mozna zrobic w nero. 8)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie jest potrzebne miejsce na dysku - w locie to w koncu w locie...
jednak polecelbym robienie tego nie-w-locie -> zgrac na dysk wavy, potem zrobic sobie ladna kompilacje, dodac CD-TEXT, upewnis sie ze nie ma przerw miedzy utworami i nagrac komfort wiekszy, miejsze ryzyko wpadki, lepsza jakosc
|
![]() |
|
|