![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.07.2002
![]() |
teac W540E 40/12/48
cze wszyskim
mam 2 pytanka 1 niedawno zkupilem nagrywarka TEAC 540 E 40/12/48 przy wypalaniu nie osiągnąlem jeszcze lepszej predkosci ni 2700 kbs 2 drugie jak jest możliwiość dodania cracka przy tworzeniu kopi zapasowej. tzn mam płytkę która chce przzepalic cracka mam na twardzielu przy użyciu NERO byłoby to prostwe ale nie moge tego zrobic gdyz odrazu wyskakuje mi blad przy buforowaniu czy jest taka możliwość w clonie uzywam najnowszych wersji obu programów prosze o pomoc Ostatnio zmieniany przez rolqa : 25.07.2002 o godz. 13:32 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Co do szybkości - to ja mam LG i ci nie pomogę, ale sprawdz ustawienia nagrywarki i predkośc płyty.
Co do kraka, zrób obraz Clonem, wyedytuj go pod WinISO, dopisz folder z krakiem, zapisz jako, np. kopia2, podepnii pod Daemona, wypal w locie. Koniec. Każdy chyba z nas powinien mieć gotowy szablon na takie odpowiedzi, bo opcja "Szukaj" nie cieszy się powodzeniem. |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Yahol sorrki z podwojnego posta
dzieki za odpowiedź i jeszcze jedno pytanko przyznaje ze jeste lamerem w dzidzinie wypalania ma mam wypalare od tygodnia jezeli nie jest to wielkim problemem dla ciebie wytlumacz co oznacz podepnij pod Daemona |
![]() |
![]() |
#4 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
a ja mmam nagrywa rke od jednego dnia i ci to wytłumacze
podepiać pod daemona to znaczy 1 musisz mieś taki progz ja daemon tools , jeżeligo nie mas to ściągnij go z cdrinfo 2potem otwórz daemonem ta kopie2 co napisałsał yahol wtedy stworzy ci sie wirtualny cd i wypal jakimś progzem najlepiej clonem ,,naped odczytujacy daj na naaped wirtualny" No i powinno być ok:-D :-D :-D :-D |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
thx
jeszcze jedno macie namiar na Crak & Serials do najnowszych wersji nero i clona moze to jest jedna z przyczyn słabych osiągów moze ma niewłasciwe kody ? Ostatnio zmieniany przez rolqa : 25.07.2002 o godz. 14:55 |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Namiary na krainę szczęścia: www.cracks.am
#7 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Coś masz nie tak. Sprawdź ustawienia nagrywarki w programie do nagrywania, UDMA w menadżeże urządzeń, kierunek podpięcia taśmy (od płyty głównej do nagrywarki) itd itp - "temat rzeka" vide inne posty.
Napisz coś więcej - trudno jest zgadywać. 8) |
![]() |
![]() |
|
|