![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.08.2004
![]() |
nie można załadować API aplikacji InCD
Witam
Mam nero7.Wszystko działało ok nawet INCD z którego korzystałem.Ściągnąłem uaktualnienia ,które okazały się wersją demo i po miesiącu zblokowało mi Nero.Maiłem pewne problemy z odinstalowaniem ale udało się odinstalować demo wersja podstawowa jednak została i nie chciała się odinstalować przez dodaj/usuń programy. Wywaliłem ją ręcznie i wyczyściłem rejestr ręcznie oraz poprzez programy do czyszczenia rejestru. Gdy ponownie zainstalowałem nero miałem dziwne jazdy np instalator nie chciał przeprowadzić instalacji ponieważ mówił że jest nowsza wersja?? Gdy w końcu udało mi sie zainstalować po wejsciu do systemu XPPro sp2 InCD wywala mi błąd "nie można załadować API aplikacji InCD" Oczywiście nie moge korzystać z Incd . ![]() W jaki sposób rozwiązać ten problem ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.08.2004
![]() |
czy ktoś wie co zrobić by korzystać z InCD i nie pokazywał sie błąd z API
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.02.2006
![]() |
Ja mam też xp z sp2.Ten błąd zależy od tego jakiej wersji nero używasz.No przykład po instalacji nero 7.0.1.4 oczywiście z incd, program ten uruchamia się bez problemów.No, ale gdy instaluję nero 7.0.5.4 to już mi wyskakuje ten błąd z niemożliwością załadowania api i incd nie działa.Moje obejście problemu jest może niezbyt mądre,ale działa.Otóz instaluję starsze nero 7.0.1.4 następnie kopiuję z katalogu nero z program files katalog incd np. na pulpit.Wywalam stare nero.Potem instaluję najnowsze nero i daję reset bo trzeba
![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez luke_123 : 10.02.2006 o godz. 18:15 |
![]() |
![]() |
|
|