![]() |
A tak wlasciwe czemu ten temat jest przyklejony?
|
Cytat:
Bierze się wino :), nalewa do szklanki/małego kufla i wkłada do mikrofalówki lub w metalowym garnuszku grzeje się na gazie :) Gdzieś mniej więcej w połowie "czasu podgrzewania" dorzuca się goździki i inne zioła - nie za dużo, tylko tak do smaku. Należy pamiętać, aby wino nie zagotowało się, bo wtedy traci bardzo dużo właściwości smakowych :) A najlepiej kupić Wino Galicyjskie (Grzaniec Galicyjski) - od razu doprawione ziołami, gożdzikami, wystarczy je tylko podgrzać. Ma być gorące, ale nie zagotowane :) Smaczengo ;) |
Cytat:
stad powiedzenie: wino, ... kobiety..., i spiew |
podaj prosze przepis na grzane wino by TOMMYx - cetnie przeczytam jak robia to inni - a co do moich updoban - wszystko - byle z kobieta :D
|
Cytat:
Chociaż zdecydowanie wolę grzane wino lub zimniutkie piwko 8) A Wy ? :) |
np. Zytnia lub Wyborowa...
|
Cytat:
|
Zelmer rulez :cool: :-o :fiu:
|
Cytat:
|
Hehe, nie bijcie, ale nie znalazłem porównania Yamaha vs. LiteOn, a tego właśnie szukam :)
|
Cytat:
A odpowiadanie po raz ktorys raz na pytanie : "Co to jest ASPI i czy warto to zainstalowac", wywoluje u mnie i mysle, ze nie tylko niezbyt pozytywne reakcje ;) |
nie pamietam czy pisalem to tu czy nie - ale chodzi mi o unikniecei postow w stylu lg vs liteon, litoen vs teac i innych takich ktore byly walkowane SETKI razy (a jeden czy dwa tego samego dnia...)
a forum rownie dobrze moze rozsadzic agresja jaka takie standardowe pytania wywoluja |
Cytat:
|
Cytat:
Dobre, dobre - celna uwaga Ale przydaje się trochę humoru... |
coz - jak pobedziesz tu jeszcze troche - nastukasz 1k postow - to zrozumiesz CZEMU odpisywanie po raz 40 na ten sam temat (czesto jest tak ze na stronie glownej sa takei same pytania) jest irytujace - a obrona przed irytacja jest odrobina 'skoku w bok' - a w searchu i tak jest wszystko
a z tym lekarzem to ejst tak - ze czlowiek ktory nagle przesatl widziec nie sprawdzil czy ma wlaczone swiatlo w pokoju tylko do razu leci do specjalisty |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:16. |