![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Poszukiwany listem gonczym !!!!!!!!!!!!!!!!!
Daje 100 CD (z mozliwoscia wyboru tytulow) dla osoby ktora poda mi namiary (adres lub lepiej telefon) nastepujacej osoby: kileerr@kki.net.pl
Gosc wysterowal mnie w necie na tyle szmalu ze bez zastanowienia daje te 100 CD za namiary. Jezeli ktos jest sprytny i bedzie goscia umial dopowiednio podejsc zyskujac tym namiary to bedzei szczesliwym posiadaczem CD. Dodam tylko ze gosc juz wysterowal kilkadziesiat osob (chodzi o www.allegro.pl) !!! Pozdrawiam wqrwiony cdwriter20@hoga.pl |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
możesz coś więcej powiedzieć w jaki sposób on Ciemógł wysterować
![]() aby przyszli korespondujący ludzie z kilerrem mogli tego uniknąć Swoją droga jakośnie mogę sieprzekonaćdo allegro |
![]() |
#3 |
Gość
|
Zamawia roznego rodzaju rzeczy, jak przychodzi do transakcji to wszystko jest jak najbardziej ok. Podaje adres tylko ze nie swoj. Towar wraca spowrotem :-( Za pierwszym razem gdy napisalem mu maila to napisal ze podal stary adres i ze mam wyslac jeszcze raz na aktualny adres, ktory tez jest nie jego !!!
JEDNYM SLOWEM ROBI LUDZI W CHU....................... Przestrzegam nie robcie z nim interesow !!! I tak go dorwe ale wtedy nie bedzie mu tak wesolo. Pozdrawiam. |
![]() |
#4 |
Gość
|
Poszukiwany listem gonczym !!!!!!!!!!!!!!
He, o i lle dobrze sie orientuje to zaplaciles tylko za przesylke (2x).
Nie jest to majatek, wiec czemu chcesz dac 100 plyt za je go namiary ![]() Chyba, ze masz zasade, ze jak ktos cie przewali to nie ma przebacz }> ! P.s. Powyzsze ma sens o ile nie wysylales mu : slonia,zyrafy, kombajnu lub innej rzeczy o podobnych gabarytach ;D ;D ;D . |
![]() |
#5 |
Gość
|
Chcesz 100 CD to podaj mi namiary goscia a nie pieprz !!!
A kase to ja juz konkretna na klienta stracilem :-( Pozdrowionka |
![]() |
#6 | |
Gość
|
Cytat:
Konkretne pytanie, *****wa odpowiedz >( . P.s. To mial byc zarcik aby ci humorek poprawic >( ![]() P.s2 :p |
|
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Panowie - kurka, spokojnie
![]() NeXX - żart był niezły cdwriter20 - niezłe posty piszesz, a tu taka lipa... Rozumiem, że jesteś zły, ale nie wyżywaj się na nas. To nie nasz wina że jakiś frajer zrobił z ciebie pytonga. Każdego to mogło spotkać (tak na marginesie ja również nie mam przekonania do allegro) - więc zamiast się rzucać, powinieneś opisać sprawę ku przestrodze innym i czekać - oczywiście nie z założonymi rękoma. Szkoda że nie zrozumiałeś żartu NeXX'a - ja czytając to ubawiłem się po pachy. I nie sądzę żeby napisał to złośliwie. NeXX - a fe... pozdrówka chłopaki - zadajcie sobie "Neospazminkę" ![]()
martinez\nGG #755669 |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
Nie no pewnie, ze spoko 8) !
Jeszcze tego by brakowalo bym zaczal sie klocic o taka bzdure z kolesiem do ktorego bynajmniej nic nie mam ;D |
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Chlopaki macie racje :-)
A ciebie NeXX przepraszam ;-), zart byl jak najbardziej na miejscu, ale trocha za spontanicznie to odebralem. Jeszcze raz sorki Co do Martineza: Panowie - kurka, spokojnie Masz racje przeciez to furum jest, zeby ludziom pomagac a nie wkurzac sie jeden na drugiego. Z mojej strony obiecuje, ze to sie juz nie powtorzy ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Tak dla Waszej wiadomosci po tej wpadce zmienilem uzytkownika na cdwriter21.
Chce w ten sposob oczyscic swoje sumienie ![]() Jakby nie bylo to nidlugo stukinie mi 21 :-( Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Gość
|
Cytat:
Wlasnie mnie to zastanawialo czy moze ktos sie nie podszywa pod ciebie ;D P.s. To ja powinienem chyba zmienic na nicka na NeXX20, ...ale nie lepiej niech zostanie NeXX 8) ![]() |
|
![]() |
|
|