![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2003
![]() |
Mam pytanie, przeszukałem troche forum ale nic na ten temat nie znalazłem jeśli taki temat juz bvył to sory i prosze w wklejenie linku.
A moje pytanie jest takie mam obraz płyty 800mb (Max Payne2) i potrzebuje nagrać go na płyte 700mb! jest jakiś sposób aby nadpalić 100 mb? używan Nero i Alcochola. Prosze o pomoc. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
![]() |
Wpałem na pomysł , jeśli nie da sie tyle nadpalić to jest sposób aby nagrać ten obraz na 2 płytach, np po 400 mb? oczywiście aby nie było kłopotu z instalacja.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kup sobie płytę z indeksem 800mb i wykorzystaj do tego overburning.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Cytat:
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
No tak tyle że u mnie w mieście nie dostane płyt 800 mb. musiał bym jechać do innego, dlatego jeśli sie da jakoś zrobić na 700 to prosze o pomoc
|
|
|
|
|
#6 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do tego wystarczy Ci zwykla plyta 700 MB (tzn. tak mi sie wydaje, bo wielu sie jush nacielo na ta sytuacje). Jezeli masz plik bin, to jest on bajt po bajcie obrazem CD (lacznie z subkanalami, jezeli takowych nie ma - CD Reader wpisuje tam zera), a tak sie sklada ze pojemnosc nominalna plyty + dane subkanalowe CD (dokladnie 304 bajty na sektor) daja 800 MB. Spokojnie zarzuc wiec image do Nero i giercuj (ja juz jestem przy koncu ;-P)...
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Re: Da sie?
Cytat:
Jezeli fizyczny material ma 800 MB to: a.) na 700 MB nie nagrasz chyba ze w mode2, ale zapomnij ze tam jest gra (overburning w mode1 na plycie 700 MB tyle nie udzwignie na 100%)- ODPADAb.) podzielic to na 2 CD - zrobisz sobie z tym wiecej problemow niz korzysci (szczerze watpie zeby to dzialalo) - ODPADA c.) kupic 800 MB Wogole to dziwne ze wydaja gry na plytach 800 MB bo to jest pojemnosc niestandardowa i chyba nie do konca oficjalna. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Dzieki bardzo. |