![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.12.2002
![]() |
Nero problem
Korzystam z systemu Windows Me, nagrywarki Samsung (48/16/48) i Nero v.5.5. początkowo miałem problem z ASPI, jednak korzystając z ForceASPI v1.7 aplikacja aspichk.exe podała mi informacje, że "ASPI is properly installed and is fully operational. One host adapter has been detected."
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Te aspi, ktore instalujesz nie maja nic wspolnego z prawidlowym dzialaniem programu.
Jesli juz to powinienes sciagnac sobie aspi, ktore sa instalowane w nero a wiec plik wnaspi32.dll(o ile dobrze pamietam). A w twoim przypadku zapewne pomoze nowsza wersja programu. Bo widze. ze nagrywarke masz dosc nowa a wersje programu calkiem stara. A wiec zassaj nowsza wersje programu. |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.12.2002
![]() |
Te aspi, ktore instalujesz nie maja nic wspolnego z prawidlowym dzialaniem programu.
Jesli juz to powinienes sciagnac sobie aspi, ktore sa instalowane w nero a wiec plik wnaspi32.dll(o ile dobrze pamietam). A w twoim przypadku zapewne pomoze nowsza wersja programu. Bo widze. ze nagrywarke masz dosc nowa a wersje programu calkiem stara. A wiec zassaj nowsza wersje programu. Tak naprawdę to moja wersja Nero to 5.5.7.8. Nie myślałem że może to mieć większe znaczenie. I to oprogramowanie było dołączone do mojej nagrywarki. |
![]() |
![]() |
#4 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Po prostu zalegaja im na magazynie plytki i dodaja je do nagrywarki. Sciagnij i walnij update do swojej straszej wersji. Problem zniknie. A nagrywarka sie pojawi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
dokladnie... Nero 5.5.10.0 pomoze
![]()
|
|