![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.12.2002
![]() |
Dobra ... jednak powiedziałem duąo ale nie wszystko.
Windoza jest u mnie aktualizowana na bieżąco. Więc jest już po SP1 + inne łatki. BIOS-ów nowych do Asus-a P4S8X niż oryginalny nie ma. Sterowniki do płyty wszystkie w komplecie i najnowsze. Również zamieniony BIOS w nagrywarce jak już wspomniałem z 1.0c na 1.0h. Zauważcie że na komplecie tych samych sterowników (bo nic nie zmieniałem) chodzi mi przeciętnej jakości LG 48/16/48. A przecież bądź co bądź TEAC nie dość że ma lepsze parametry, to i również marka chyba bardziej uznana. Obiecuję ze swojej strony, że osobie która przyczyni się do rozwiązania mojego problemu na mojej obecnej konfiguracji sprzętowej (bo nie chciałbym już nic zmieniać - z wszystkiego jestem zadowolony tylko z tą jedną rzeczą nie mogę sobie poradzić dlatego proszę o pomoc) w jakiś sposób się zrewanżuję. Sam pracuję w firmie komputerowej na terenie Rzeszowa, a ponadto dziewczyna prowadzi również swoją firmę. Myślę więc, że w ramach rewanżu za skuteczną pomoc razem sprezentujemy takiej osobie jakiś drobny, aczkolwiek przydatny upominek sprzętowy. ![]() Pozdrawiam all |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|