Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 18.04.2002, 01:46   #1
voodoo2
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.02.2002
voodoo2 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
NIEWIDZIALNY ZAPIS

nagrywam sobie płytkę cd-r ,po zakończeniu sprawdzam wykorzystując spawarę ,która jest odpowiedzialna za ten wyczyn (samasung sw224) ooooooooooooo!
akuku
płytka czysta ,właściwości pokazują :zajęte miejsce 0 bajtów , wolne miejsce 0 bajtów.hm
wrzucam toto do stacjonarnego cd i co
a tu gro,ooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
wkładam delikatnie jeszcze raz do spawary (delikatnie,żeby melodie nie pouciekały) a tu dalej nic,myślę sobie cuś tu nie gro, zapuszczam EACa a on bezczelnie pokazuje nagrane tracki!
używam XP to pewnie są te nowe doświadczenia ,o których czytałem we wprowadzeniu przy instalacji tego wspaniałego systemu.
tak sobie siedzę i pukam się w łepetynę i wypukało mi się,że parę dni temu zniknęły mi dane z cdrw samasung.
pewnie samasung z samasungiem się pożarły,sprawdzimy
wypaliłem na cdrw maleńki pliczek tekstowy ,no i się utrwalił - ale tylko na chwilkę,popołknięciu płytki przez cdrom liteon40x pokazało się mnóstwo zaginionych kilka dni temu danych,a po txt malutkim ani śladu,myśę sobie zagubił się biedaczyna w tym tłoku
no to dawaj go do spawary,jest!jest!jest! sam jeden biedaczyna malutki na wielkim pustym cdrw
ja go do liteon-a40x,a on myk i znikł = a las danych się pojawił!!!!
może liteon40x się pogryzł z samasungiem?
odpinałem,przypinałem,wieczór cały zmarnowałem a się z moim sprzętem nie dogadałem
nie wiem co tu jeszcze Wam dopisać (jeżeli brakuje jakichś szczegółów,danych-dajcie znać co pomogłoby w rozwiązaniu tej zagadki) ale kończe bo rozbolały mnie paluszki od stukania w klawiaturkę.mój wniosek jest taki:
JESTEM LEPSZY OD DAVIDA COOPERFIELDA (moje hece są nowocześniejsze)
no może jest ON w jednym lepszy odemnie :co robi - wie
a ja - nie

pozdRomek
voodoo2 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: