![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.02.2002
![]() |
NIEWIDZIALNY ZAPIS
nagrywam sobie płytkę cd-r ,po zakończeniu sprawdzam wykorzystując spawarę ,która jest odpowiedzialna za ten wyczyn (samasung sw224) ooooooooooooo!
akuku płytka czysta ,właściwości pokazują :zajęte miejsce 0 bajtów , wolne miejsce 0 bajtów.hm wrzucam toto do stacjonarnego cd i co ![]() ![]() ![]() a tu gro,ooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! wkładam delikatnie jeszcze raz do spawary (delikatnie,żeby melodie nie pouciekały) a tu dalej nic,myślę sobie cuś tu nie gro, zapuszczam EACa a on bezczelnie pokazuje nagrane tracki! używam XP to pewnie są te nowe doświadczenia ,o których czytałem we wprowadzeniu przy instalacji tego wspaniałego systemu. tak sobie siedzę i pukam się w łepetynę i wypukało mi się,że parę dni temu zniknęły mi dane z cdrw samasung. pewnie samasung z samasungiem się pożarły,sprawdzimy wypaliłem na cdrw maleńki pliczek tekstowy ,no i się utrwalił - ale tylko na chwilkę,popołknięciu płytki przez cdrom liteon40x pokazało się mnóstwo zaginionych kilka dni temu danych,a po txt malutkim ani śladu,myśę sobie zagubił się biedaczyna w tym tłoku no to dawaj go do spawary,jest!jest!jest! sam jeden biedaczyna malutki na wielkim pustym cdrw ja go do liteon-a40x,a on myk i znikł = a las danych się pojawił!!!! może liteon40x się pogryzł z samasungiem? odpinałem,przypinałem,wieczór cały zmarnowałem a się z moim sprzętem nie dogadałem nie wiem co tu jeszcze Wam dopisać (jeżeli brakuje jakichś szczegółów,danych-dajcie znać co pomogłoby w rozwiązaniu tej zagadki) ale kończe bo rozbolały mnie paluszki od stukania w klawiaturkę.mój wniosek jest taki: JESTEM LEPSZY OD DAVIDA COOPERFIELDA (moje hece są nowocześniejsze) no może jest ON w jednym lepszy odemnie :co robi - wie a ja - nie pozdRomek |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|