![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2002
![]() |
nowa nagrywarka, co wybrać i czy to przypadkiem nie TEAC ;D
Szukam nowej nagrywarki i chciałem sie dowiedziec co powiedzą użytkownicy. Możecie coś polecić (powiedziec czego pod żadnym pozorem nie brac
![]() Myslałem o TEAC 16x, lub 24x. Dobry wybór? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
nowa nagrywarka, co wybrać i czy to przypadkiem nie TEAC
Według mnie to dobrze myślisz, ja nagrywam na 512EB i nie nażekam. Jeśli chcesz wiedzieć więcej o nagrywarkach poczytaj na forum w innych postach, co hwilę ktoś się pyta "jaką nagrywarkę polecacie" ![]() [IMG="http://members.fortunecity.com/initzero/pages/smiles/happya/flamingdevil.gif"] Pozdrawiam wszystkich [IMG="http://members.fortunecity.com/initzero/pages/smiles/happya/flamingdevil.gif"]
#3 |
Gość
|
Jezeli chcesz zeby nagrywal wszystko nawet CD z v2 ,ktore potem czyta kazdy CDROM
jako orginal.to tylko LG16x10x40,albo ewentualnie Aopen 24x10x40.Te nagrywarki z Clone nagrywaja 100% copie pozdrowieni Jan |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
O ile mi wiadomo TEAC 24x radził sobie z SafeDisk 2, czy może to jest tak że tylko on to może potem odczytac?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Kup LG! Ono radzi sobie z SafeDisc2! I wogóle jest tańsze! I wogóle jest suuuper! (tzn. stosunek możliwości/cena). Nie myśl nawet o TEAC'u - widzisz ile osób na Forum ma z nimi problemy - chcesz do nich dołączyć ?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.01.2002
![]() |
Kolego "cOrdat" powtoze to co juz ktos napisal czy nie widzisz ze ludzie nie maja problemow z samymi nagrywarkami TEAC lecz z softem, pozatym to ze jest tyle tematow z tytulem TEAC to moze swiadczyc o tym ze nagrywarki te sa popularne.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
![]() |
No toż przecież ja chcę tylko pomóc. Stali bywalcy tego Forum (w tym i ja) ciągle odpowiadają na pytania: TEAC nie robi tego, czy tamtego... Powody problemów są różne. Jednakże jeżeli będziemy konsekwentnie doradzać coś innego niż TEAC (np. LG) to TEAC'a będą kupować tylko osoby zdecydowane, które poradzą sobie z konfiguracją softu. W ten sposób liczba postów ze słowami: "TEAC" i "pomooocy" w nagłówku drastycznie spadnie, a nam wszystkim będzie lżej.
Proste, ale genialne, nie ? |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.01.2002
![]() |
Przypuszczam ze jezeli ktos ma problem w systemie ktory uzuwa badz ma nieprawidlowo skonfigurowany program do nagrywania i bedzie mial nagrywarke LiteOn lub HP, Plextor itd.... to tez bedzie mial problem.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Popieram stanowisko MrKramera.
Kolega cOrdat rzeczywiście się udziela na forum ,ale Ja też czytam posty dotyczące TEAC-a. Na te wszystkie ,które widziałem 2 były wynikiem wadliwej nagrywarki. To chyba świadczy o klasie napędów w/w firmy? |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Ja czlowieka rozumiem kupił LG bo tanie teraz TEAC staniał i żal dupe ściska. Chwali swoje bo co ma biedny robić?
|
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Łoż ty w mordę....
Do Twojej informacji: mam TEACa. Mam już tak dosyć lamerów kupujących TEACa i wypisujących potem listy o swoich idiotycznych problemach że podjąłem akcję DORADZANIA LG. Niech nabywcy psują markę LG, wypisując w co drugim poście "LG nie robi tego...", "LG i problem...", "kupiłem LG - pomocy!!!". ZAWSZE będą mieć problemy bo mają NIEWYSTARCZAJĄCĄ WIEDZĘ i żeby nie wiem co kupili, i tak będzie: "eeee..... kicha....". A więc: KUPUJCIE LG! (A kto świadomie woli TEACa, i tak go kupi, i najprawdopodobniej nie będzie miał problemów). |
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
c0rdat jesteś cool ![]() ![]() Zgadzam się z tobą w 100% więkrzość postów związanych z Teac'iem wynika z niewiedzy użytkowników i tych co chcą sobie poprostu skopiować SD2 na 12 & 16 Teac'a. Ludzie myślcie i czytajcie różne tematy, będziecie wiedzieć więcej i będzie mniej głupich i powtarzających się tematów. [IMG="http://members.fortunecity.com/initzero/pages/smiles/happya/flamingdevil.gif"] Pozdrawiam wszystkich [IMG="http://members.fortunecity.com/initzero/pages/smiles/happya/flamingdevil.gif"]
#13 |
Gość
|
Jasne że wybierz TEACa ! Ja osobiście jestem lamerem w tym temacie. Kupiłem TEAC W524E po przeczytaniu mnóstwa różnych postów. Jest to moja pierwsza wypalarka. I wiesz co ? Pali płytki aż miło ! Używam Nero 5,5,coś tam. Mimo swojego lamerstwa nie mam żadnych problemów, ani z softem ani z hardware.
|
![]() |
#14 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
cOrdat taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki plus ode mnie pozdrowienia i przylaczam sie do akcji
K_U_P_U_J_C_I_E_____L_G____L_U_B_____I_N_N_E____S_ I_T_'_Y
![]() |
#15 |
Stały bywalec ;)
![]() |
chyba S H I T ' y ?
|
![]() |
![]() |
|