Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.05.2001, 14:23   #1
cdwriter21
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika cdwriter21
 
Data rejestracji: 07.05.2001
Lokalizacja: POLSKA
Posty: 251
cdwriter21 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nowa wersja CloneCD 3.0.0.14 PL problemy !!!

Zainstalowalem nowa wersje CloneCD 3.0.0.14 i niby wszystko ok do momentu gdy ma zaczac nagrywac: tzn. wylancza sie komp.
Wydaje mi sie ze jest to zwiazane z jakims zabezpieczenim.
Ma ktos moze cracka do tej wersji dzialajacego bo stare cracki nie dzialaja :-(
Pozdrawiam.
cdwriter21 jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.05.2001, 14:37   #2
-=OLI=-
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 14.10.2000
Posty: 82
-=OLI=- w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
U mnie chodzi na keygenie z 2.8.5.2 i jest oki może w rejesstre coś się pomieszało ? strzała
-=OLI=- jest offline  
Stary 19.05.2001, 15:59   #3
wwx
Gość
 
Posty: n/a
a nainstalowales na wczesniejsza wersje czy na czysto
 
Stary 19.05.2001, 17:30   #4
Kosiniak
Bywalec
 
Data rejestracji: 01.01.2001
Posty: 30
Kosiniak w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wyłączanie się komputera jest to nowe zabezpieczenia CloneCD przed pirackimi numerami seryjnymi. Zostało one wprowadzone od wersji 3.0 wzwyż.
Musiałeś wpisać zły numer i masz skutek, numery z wersji 2xxx niekture chodzą inne nie (dotyczy to również keygena od wersji 2xxx)
Nowy keygen do wersji 3.0.0.14 znajdziesz na stronie http://www.cdr-warez.net/ lub mogę wysłać ci na maila

ps. U mnie było to samo i nawet wpisanie legalnego numeru nie pomogło dopiero instalacja od nowa systemu pomogła.
Kosiniak jest offline  
Stary 19.05.2001, 18:14   #5
obar
Forumator
 
Data rejestracji: 07.12.2000
Posty: 715
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
u mnie to samo się działo żadne CLONE CLEANY do rejestrów nie pomagały ....
poszukaj oryginalnego s/n bo z KEY Genów za każdym raem mi wył... musiałem zejśćdo wersji 2.8.4.3
aż nie znalazłem s/n dobrego

pozdro 6
__________________
obar
obar jest offline  
Stary 19.05.2001, 18:55   #6
cdwriter21
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika cdwriter21
 
Data rejestracji: 07.05.2001
Lokalizacja: POLSKA
Posty: 251
cdwriter21 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Odinstalowalem Clona i wyczyscilem rejestr bardzo dokladnie :-) Zainstalowalem CloneCD 3.0.0.11 i jest wszystko ok :-)
Jak znajde dobry nr. to moze sie przesiade.
Tnx za porady.
Pozdrawiam.
cdwriter21 jest offline  
Stary 19.05.2001, 18:58   #7
cdwriter21
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika cdwriter21
 
Data rejestracji: 07.05.2001
Lokalizacja: POLSKA
Posty: 251
cdwriter21 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kosiniak : prosba do Ciebie mozesz mi to przeslac na maila bo z tamtej stronki nie moge zassac :-(
cdwriter20@hoga.pl
Pozdrowionka.
cdwriter21 jest offline  
Stary 19.05.2001, 19:53   #8
kostek
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 03.05.2001
Posty: 274
kostek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
mam pytanie czy nie stać Was na oryginalnego clone przecież nie kopiujecie gier czy programów w celach naukowych napewno zakup się zwróci ja mam oryginał i jakiego bym nie zainstalował to działa bez problemu nara
kostek jest offline  
Stary 19.05.2001, 23:39   #9
cdwriter21
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika cdwriter21
 
Data rejestracji: 07.05.2001
Lokalizacja: POLSKA
Posty: 251
cdwriter21 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
kostek (19-05-2001 19:53):
mam pytanie czy nie stać Was na oryginalnego clone przecież nie kopiujecie gier czy programów w celach naukowych napewno zakup się zwróci ja mam oryginał i jakiego bym nie zainstalował to działa bez problemu nara
Zgadles stary nie stac mnie na programy ktore moge miec za friko
A co rozni Ci sie czyms ten program jak kupiles go Chyba tym ze masz ta satysfakcje ze jest orginalny :-) No moze i jest w tym sens.
Przynajmniej z takich jak Ty programisci beda miec troche kasy :-)
Pozdrawiam.
cdwriter21 jest offline  
Stary 21.05.2001, 12:27   #10
cana
Łaskobójca
 
Avatar użytkownika cana
 
Data rejestracji: 24.04.2001
Lokalizacja: Sigil
Posty: 2,160
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja mam własnie teraz to samo tylko ze przez pare tygodni clonik choidził ok dopiero w niedzoele sie popieprzyło / cóż czas windę przinstalowac bo stare to i ma juz narowy /intalacja jeszcze z listopada//
cana jest offline  
Stary 23.05.2001, 00:05   #11
cdwriter21
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika cdwriter21
 
Data rejestracji: 07.05.2001
Lokalizacja: POLSKA
Posty: 251
cdwriter21 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
cana (21-05-2001 12:27):
ja mam własnie teraz to samo tylko ze przez pare tygodni clonik choidził ok dopiero w niedzoele sie popieprzyło / cóż czas windę przinstalowac bo stare to i ma juz narowy /intalacja jeszcze z listopada//

No to właśnie ja tak miałem, przez ok. tydzień chodził bez najmniejszego problemu. Tez nadinstalowalem na starsza wersje. A tu nagle pewnego słonecznego dnia chce wypalić kumplowi CD a tu restart :-( Już myślałem że kumpel mi kompa użekł !!!
Pozdrawiam.
cdwriter21 jest offline  
Stary 24.05.2001, 20:44   #12
cana
Łaskobójca
 
Avatar użytkownika cana
 
Data rejestracji: 24.04.2001
Lokalizacja: Sigil
Posty: 2,160
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a tak swoja droga to super extra ultra / i coœ tam jeszcze / szybki sposób na zamkniecie windy

to Gostkom z Elaborate udało się zaj...

cana jest offline  
Stary 25.05.2001, 13:41   #13
cdwriter21
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika cdwriter21
 
Data rejestracji: 07.05.2001
Lokalizacja: POLSKA
Posty: 251
cdwriter21 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
cana (24-05-2001 20:44):
a tak swoja droga to super extra ultra / i coœ tam jeszcze / szybki sposób na zamkniecie windy

to Gostkom z Elaborate udało się zaj...

No że byś wiedział, że jest to dobry sposób na Winde :-)
Pozdrawiam.
__________________
cdwriter21 jest offline  
Stary 28.05.2001, 23:47   #14
gAzZzZoR
Kinetic
 
Avatar użytkownika gAzZzZoR
 
Data rejestracji: 09.04.2001
Lokalizacja: Rybnikkk
Posty: 607
gAzZzZoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
O kurde faktycznie.

Rombany clone sie wisa.

Zaraz gnoja udupie :-)

Juz odpaliłem astalaviste :-)
gAzZzZoR jest offline  
Stary 29.05.2001, 11:15   #15
martinez
Wyjadacz ;)
 
Data rejestracji: 17.04.2001
Posty: 225
martinez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
kostek (19-05-2001 19:53):
mam pytanie czy nie stać Was na oryginalnego clone przecież nie kopiujecie gier czy programów w celach naukowych napewno zakup się zwróci ja mam oryginał i jakiego bym nie zainstalował to działa bez problemu nara
Z jednej strony kostek ma rację.
Wysunę swoją tezę:
Jeden gostek o imieniu Oliver wpada na genialny pomysł - "o qurka - jestem genialny, więc napiszę program który będzie kopiował wszystko". No i męczy się biedaczyna, siedzi po nocach i wreszcie - "Jest - udało mi się. Działa !".
Biegnie do urzędu patentowego, dostaje licencję no i sprzedaje. Dostaje grubą "kasiorę" i to go jeszcze bardziej motywuje - "Ale dostałem szmalu. Zrobię jeszcze nowszą, lepszą wersję, aby jeszcze więcej ludzi go kupowało i żebym dostawał jeszcze więcej kasiory". Dzięki temu mamy coraz nowsze i (czasem) lepsze wersje Clona.
Druga teza:
Jeden gostek o imieniu Oliver wpada na genialny pomysł - "o qurka - jestem genialny, więc napiszę program który będzie kopiował wszystko". No i męczy się biedaczyna, siedzi po nocach i wreszcie - "Jest - udało mi się. Działa !".
Biegnie do urzędu patentowego, dostaje licencję no i sprzedaje. A przynajmniej próbuje. W internecie umieszcza programy demo, które są sciągane, "dorabiane" seriale, no i nie sprzedaje się żaden. W końcu załamany Oli mówi - "piep...rzę taki interes - mam to w du..pie". No i zostajemy z wersją pierwszą beta Clona, gdzie jest pełną bugów itp.

Podsumowanie:
Jak widać należało by kupić pełną wersję. Można co prawda powiedzieć tak - "niech ktoś inny kupi - ja se ściągnę". Ale gdyby każdy miał takie podejście...
Z drugiej strony kupować legalny program do robienia nielegalnych kopii...
A pozatym Oli musi jeszcze dostawać sporo kasy, skoro miał ochotę "trzasnąć" wersję 3.x.x.x

Wniosek:
Kwestię wyboru każdy musi podjąć sam.
__________________
martinez\nGG #755669
martinez jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.