Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.03.2002, 23:07   #1
sobi1
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 10.12.2001
sobi1 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
safe disk v2 i betablocker

Witam. Mam pytanie. Posiadan neca x12 i niestety lipa jesli chodzi o backup zabezpieczonych plyt. Czy jesli zrobie obraz w conecd (jakie opcje) i uzyje programu Betablocker, a nastepnie nagram w clonecd (jakie opcje), to czy ta plyta bedzie dzialac normalnie? czy musze stosowac jakies inne programy do emulacji safediska?
Z gory dzieki za odpowiedz. Nara
sobi1 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.03.2002, 23:09   #2
dragal
Forumator

Data rejestracji: 28.02.2002
dragal niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
zeby wiedziec jakie ustawienia, uruchom clony xxl
Stary 07.03.2002, 23:48   #3
sobi1
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 10.12.2001
sobi1 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a czy taka kopia bedzie poprawnie działac?
sobi1 jest offline  
Stary 07.03.2002, 23:52   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A "slabe sektory" w clone cd zaznaczyles przy zapisie? Betablockera nie uzywalem, ale gdzies na cdrinfo jest opis uzycia, z tego co pamietam to mniej wiecej tak jak napisales ale poszukaj i sie upewnij.
Stary 08.03.2002, 01:11   #5
wijkon
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.03.2002
wijkon w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam nagrywarkę LG 12x
Płyta, zabezpieczona safe disk 2 (wg clony xxl ) ,która nie chciała się zainstalować po zastosowaniu betablockera
zainstalowała się ,ale gra i tak nie chciała się uruchomić.
W końcu nagrałem ją mieszanym sposobem i chodzi super,
ale ponieważ nie mam dostępu do innych płyt zabezp. SD2
to nie wiem czy jest to sposób na SD2 dla mojej nagrywarki.

Inna zabezp.płyta SD2 wg clony xxl chodzi bez problemu po nagraniu jej w Clone CD przy max szybkości odczytu.

Czyli zabezpieczenie SD2 jest różne i trzeba podchodzić do każdej płyty indywidualnie i przeprowadzić próby na CD-RW

Pozdrawiam Wszystkich

Cdrinfo odwiedzam już stosunkowo długo ale na forum jestem po raz pierwszy to może mój wywód jest za długi.
wijkon jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: