![]() |
Mi wystarcza starszy:D
Pali wszystko i zgrywa bez problemu:D |
v1.9.5.2802 ==> problem z instalacją
Ilość załączników: 1
Witam
Mój Brat ma problem przy instalacji (patrz załącznik). Po odinstalowaniu wersju najnowszej i próbie wgrania wersji poprzedniej - ten sam komunikat. Co jest grane? Pozdro Negatyw |
Cytat:
|
v1.9.5.2802 ==> problem z instalacją
thx za podpowiedzi.
Sęk w tym, ze Brat testował już kilka wersji v1.9.5.2802. Zawsze miał ten sam problem. OK pokombinujemy jeszcze... Pozdro Negatyw |
Cytat:
Pozdrawiam |
Zgodnie z Twoimi uwagami brat instalowal Alcohola w trybie expert mode i zmienial nazwy bus driverow... niestety bez skutku :( Efekt ten sam czyli blad instalacji. Dodam, ze dotyczy to nawet wersji 1.9.2... do ktorej chcial wrocic po niepowodzeniach w instalacji nowych wersji. Wczesniej wersja 1.9.2 byla zainstalowana i dzialala bez problemu.
Naprawde nie mam pomyslu:( Czy konieczna bedzie reinstalacja systemu czy moge liczyc jeszcze na jakies pomysly? Pozdrawiam, Negatyw |
Dlaczego nie skorzystacie z opcji SZUKAJ ???
Był podany opis (dla każdej wersji windy) co należy zmienić w rejestrze aby osiągnąć sukces... Zgadywanie nie jest tu rozwiązaniem... 8 ) |
Cytat:
Należy usunąc sterowniki napedu wirtualnego i wpisy do nich. Problem w tym, że update ostatnich wersji nie działają tak czy owak (przynajmniej u mnie) jeżeli nie zastosuje sie dodatkowo nowej nazwy dla sterownika napedu wirtualnego. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:23. |