Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.03.2002, 07:35   #1
kucykspeedway
Bywalec

Avatar użytkownika kucykspeedway

Data rejestracji: 18.03.2002
kucykspeedway zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nagrywarka LG 12/8/32

Witam zmienilem bios w w/w nagrywarce z 1.02 na 2.0 i co sie stalo - niby nic a tu patrze a ja juz nie mam nagrywarki LG tylko Goldstar. Teraz moj Goldstar nie wypala z predkoscia 12x
czemu - nie mam pojecia. Jesli ktos juz probowal takich czynow na swoim napedzie niech da znac. Z gory dzieki za wszelki rady.
p.s. dodam tylko ze jesli chodzi o sprzet i jego konfigurcje to raczej to problemu nie stwarza
hTtP://FoRuM.eKwAdOr.Pl
kucykspeedway jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.03.2002, 08:11   #2
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... bardzo dziwne, wprawdzie LG to dawny GoldStar, ale u mnie po upgrade (z 1.03 do 2.0) nagrywarka to w dalszym ciągu LG i nagrywa x12. Czy biosa 2.0 pobrałeś z CDRInfo ?
Stary 18.03.2002, 08:18   #3
kucykspeedway
Bywalec

tak bios sciagnalem z cdrinfo.pl
czy nie bedzie problemu z dalszymi upgrade`ami?
Stary 18.03.2002, 08:45   #4
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
kilku kolegów na forum upgrade'owało do wersji 2.0 i nikomu nie zniknęło nagrywanie x12. Obawiam się, że nie będzie już nowszych biosów do tej LG. Jeśli chcesz mieć x12 spróbuj zainstalować stary bios (mój kumpel tak się bawił kilkakrotnie tzn. przechodził na 2.0 i z powrotem na 1.03 i ponownie na 2.0) ja się nie odważyłem, zrobisz to na własne ryzyko.
pzdr
Stary 18.03.2002, 09:14   #5
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ta - zrobisz to na własne ryzyko, ale prawdopodobnie Ci pójdzie.
Ja upgrade robiłem nie ze strony CDRInfo, tylko LG.
Ale to nie ma znaczenia jak widzisz.
I mnie i Zetoxie chodzą jak należy tj. 12x.
Pozdro
Pedros jest offline  
Stary 18.03.2002, 09:18   #6
kucykspeedway
Bywalec

dzieki za wszystkie porady i bede sam teraz z tym walczyl ale nie dam sie i bede jak Tomy Lee Jones w Sciganym
Stary 18.03.2002, 09:31   #7
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No co Ty? Bądź jak RUDY w Czterech pancernych.
Pedros jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: