Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.03.2002, 18:35   #1
widmo82
Bywalec

Data rejestracji: 04.03.2002
widmo82 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jak dograc cos na cd

niby post ładny i łatwy, ale tak nie jest. mam sporo filmow co mają od 690-702mb i nie maja tekstu. Nagrywam prawie wszystko na Platinum 700 i jak nawet nie zamkne sesji w nero przy nagraniu pliku 690mb i wiecej to niepozwala mi potem dograc małego pliku z tekstem. teoretycznie jest miejsce, ale nie pozwala mi. Jakim programem moge dograc cos na płytke taką? Czy jest to wykonywalne? czy musze tylko szukac takiej płytki co niby jest 700mb ale pozwala na spory overb.?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.03.2002, 19:12   #2
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Nie dasz rady.
Poza tym poczytaj sobie o overburnie i multisesji.
Weron jest offline  
Stary 04.03.2002, 19:50   #3
widmo82
Bywalec

Data rejestracji: 04.03.2002
widmo82 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
czytałem i nic ciekawego co by mi pomogło nie znalazłem. i nie pisz poczytaj bo czytam a jak juz to podaj linka bo tego jest tyle zeeeeeee
Stary 04.03.2002, 21:45   #4
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jeśli masz pozamykane sesje na tych płytach, to oczywiście nic już nie dograsz (Lead out), gdybyś miał sesje otwarte, to wówczas jak najbardziej (Lead in).
Stary 04.03.2002, 22:24   #5
Weron
All Eyez On Me

Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Zetoxa (04-03-2002 20:45):
Jeśli masz pozamykane sesje na tych płytach, to oczywiście nic już nie dograsz (Lead out), gdybyś miał sesje otwarte, to wówczas jak najbardziej (Lead in).
A powiedz jeszcze jak chcesz to zrobic majac wolne 10MB?
Co?
Hehe.
Odsylam do artykulu o multisesji.
Weron jest offline  
Stary 05.03.2002, 01:03   #6
osesek
Bywalec

Data rejestracji: 03.03.2002
osesek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A probowałes dograc cos uruchamiając kreatora w Nero? Jezeli nie, to sprobuj )jest tam opcja" kontynuowac istniejącą multisesyjną płytę CD z danymi?"), ja dogrywalem pliki, gorzej jest z audio, oczywiscie to wszystko pod warunkiem nie zamkniecia sesji. Jezeli próbowałes to nie mam pomysłów...
osesek jest offline  
Stary 05.03.2002, 13:16   #7
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
widmo82 (04-03-2002 18:50):
czytałem i nic ciekawego co by mi pomogło nie znalazłem. i nie pisz poczytaj bo czytam a jak juz to podaj linka bo tego jest tyle zeeeeeee
Rozwijajac mysl kolegi Werona: po prostu, na kazde rozpoczecie nowej sesji potrzebujesz kilkanascie mega miejsca na plytce plus oczywiscie iles tam na nowe dane. Jesli juz na niej masz ok 700 MB to nie dziw sie ze ci sie nie udaje. No i wypada jeszcze zamknac plyte. Co do czytania to na cdrinfo po prawej dzial "porady i pojecia"->metody zapisu->akapit miltisession..... overburning rowniez w tym dziale.
Stary 05.03.2002, 16:50   #8
Weron
All Eyez On Me

Cytat:
grzeniu (05-03-2002 12:16):
Cytat:
widmo82 (04-03-2002 18:50):
Rozwijajac mysl kolegi Werona: po prostu, na kazde rozpoczecie nowej sesji potrzebujesz kilkanascie mega miejsca na plytce plus oczywiscie iles tam na nowe dane. Jesli juz na niej masz ok 700 MB to nie dziw sie ze ci sie nie udaje. No i wypada jeszcze zamknac plyte. Co do czytania to na cdrinfo po prawej dzial "porady i pojecia"->metody zapisu->akapit miltisession..... overburning rowniez w tym dziale.
Tak jest mniej wiecej o to mi chodZIlo.
Pozdrawiam
Weron jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: