![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2002
![]() |
Dlaczego DirectCD(pakietowy) nie obsługuje Liteona 40125
Miałem poprzednio Ricoha i do pakietowego nagrywania na CDRW używałem Direct'a . Miał on taką milutką funkcję "kompresuj dysk" , która bardzo się przydawała , no i był cakiem do rzeczy ... Uważam za lepszy od InCD .
Teraz mam Liteona 40125 i Direct nie widzi tego napędu . Aktualizowałem do wersji 5 . Próbowałem coś znależć na cdrinfo.pl oraz na stronie ROXIO , ale nie znalazłem żadnego upgrade lub coś podobnego... Może ktoś wie jak "zmusić" Direct'a do współpracy z Liteonem ? Z góry dziękuję za zainteresowanie .
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
Direct CD 5
Wiec jak robisz instalacje masz powiadomienie ze twoja nagrywarka nie jest obslugiwana przez direct CD, pomin to i dokoncz instalacji ale nie rob restartu computera tylko zainstaluj dwie latki po 18MB kazda ecdc_5.3.1.154_plt_enu i ecdc_5.3.1.154_plt_enu_SP4 nastepnie restart i wszystko gra !
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2002
![]() |
Dziękuję za odpowiedź .
Do szczęścia brakuje tylko informacji , skąd konkretnie wziążć te łatki ( czemu mają aż tak duży rozmiar , sam Direct ma mniej MB )? Mam nadzieję, że to nie jest żart ... Domyślam się ,że ze strony ROXIO , ale tam to dopiero można zasnąć przy przeglądaniu ... Pozdrawiam .
|
|