Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.01.2005, 17:59   #1
Tomasz Jankowsk
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.01.2005
Tomasz Jankowsk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z tunerem Pixelview PlayTV USB 2.0 Pro FM

Witam - Proszę o pomoc w konfiguracji tunera TV/FM Pixelview. Laptop Acer Aspire 1350 AMD 2,4GHz 512MBRam. Oprogramowanie firmowe działa jednak bardzo zwalnia mimo, że obraz jest OK. Po przełączeniu kanału lub chwilowym /sekunda/ włączeniu nagrywania wszystko wraca do normy i jest OK. Ponowna zmiana kanału - znów zwolnione tempo, wręcz nie do oglądania. Po tych problemach ściągnąłem chyba wszystko co dostępne w inecie tak drivery jak programy. Działa tylko iuvcr i to doskonale - ale nie jest on rewelacyjny. Wszystkie pozostałe łącznie z nowym oprogramowaniem firmowym Pixelview działa ale przechwytuje tylko video. Audio w żadnym z programów nie uzyskałem/oba strumienie są podawane przez USB 2.0/. Wcześniej miałem Kworlda TV/FM nie było żadnych problemów no i sobie poprawiłem .... Czy jest ktoś w stanie mi pomóc i doradzić jak zmusić inne programy do przechwytywania audio ? Dodam że po kworldzie zainstalowałem czyste XP bo oczywiście sterowniki się gryzły.
Tomasz Jankowsk jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: