![]() |
to ja powiem tyle ze jak sprawdzisz jaki nosnik zajarzy ci na tej diorze to daj znac to tez sobie go kupie do swojego panasonica :)
|
Cytat:
|
Nie wywalajcie kasy bo zmiana płyt i tak nic nie da, ten typ już tak ma.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
podkrecenie wierzy do odczytu cdrw jezei nie ma tego wbudowanego fabrycznie nie jest mozliwe ... tak jak wspomnial pali :)
ale moje sony BX5 choc nie nowa lae czyta i moim zdaniem kupywanie lepszej jakosci cdrw jest bez sensu ... jak gorsze nie pojdzie wogole to i na lepszym nie bedzie dzialac pozdro! |
Do odczytu płyty audio w stacjonarnych odtwarzaczach lepiej używać płyty CD-RW z indeksem do 4x. Płyty 8x, 10x, 12x, itd. są trudniej odczytywane w wieżach (itp.). Sprawdzałem.
(mowa o odtwarzaczach, które potrafią odczytać CD-RW) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Konkluzją tego topicu i tak jest stwierdzenie, przed którym się bronisz, czyli "idż i kup nową". Moja wieża też nie chce czytać CDRW, więc podłączyłem pod AUX cdrom z zasilaczem i w ten sposób odtwarzam. Kiedyś był taki topic dotyczący podłączania CDROM w samochodzie i patent ten doskonale sprawdził się w moim Philipsie. Jak cię to interesuje daj mi znać, podeślę ci instrukcję na e-mail.
|
Cytat:
Najczęsciej taki problem jest widziany na pierwszych odtwarzaczach potrafiajacych odczytać CD-RW. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:04. |