![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
odswiezanie zawartosci CDromu
witam mam taki problem:
jezeli nie mam zainstalowanego pakietu Blindwrita (obojetna wersja) to po wlozeniu nowego cdromu do stacji jej zawartosc automatyczynie sie odswieza wystarzy nawet tylko kliknac sam skrot do CDROMu i to jest OK natomiast jezeli zainstaluje pakiet Blindwrite (obojetnie czy ze sterownikami PatinCoufin czy bez nich) to odswiezanie calkowicie sie zmienia tzn: zeby zobaczyc zawartosc cd romu nie wystarczy nawet kliknac Moj Komputer i wybrac odswiez tylko trzeba PPM na danej stacji i wybrac WYSUN wlozyc cdeka i znowu kliknac PPM i wybrac ZAMKNIJ! chyba nie musze tlumaczyc ze ten sposob jest nieco wkur.... po zainstalowaniu pakietu w Panelu Sterowania pojawia mi sie CD Access config. i w zasadzie bez roznicy co tam wybiore (nawet ASPI) to i tak jest ten kibel z tym idiotycznym odswiezaniem czasami juz nie wiem nawet w ktorym wariancie bo juz godzine walcze z roznymi ustawieniami po nagraniu obrazu Blindwritem zostaje odciety dostep do stacji i nawet przycisiem nie moge wysunac tacki dopiero Uruchom ponownie pomaga (nic innego) wiec jesli ktos tez ma takie przygody z tym pakietem i wie jak to rozwiazac (wolalbym go pozostaiwc bo przydatny jest bardzo) ew czy jest gdzies w opcjach systemu XPpro wlaczanie takiego odswierzana zawartosci (od razu mowie ze nie chodzi mi o auto start bo on ma byc wylaczony) pozdrawiam i z gory dziekuje |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|