![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Gość
|
Odtwarzanie palonych na Alpine
Czy ktos mial doczynienia z problemami w odtwarzaniu kopiowanych plyt na samochodowym odtwarzaczu Alpine?
Czy ma tu znaczenie nosnik, czy predkosc zapisu? Czy moze cos z zupelnie innej beczki? |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Moim zdaniem jest to związane z laserem w Twoim sprzęcie. Ja mam JVC i czyta obojetnie jaka bym mu CD nie wrzucił. Nagrywałem już na wszystkim i zawsze na max.12x.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Cytat:
Możesz napisać coś więcej tzn. to się dokładnie dzieje: przerywa, szarpie czy nie odtwarza ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.01.2001
![]() |
kiedys na jakis ciemnoniebieskich plytkach mialem jakies skoki ale tylko na garbach i "kocich lbach" czy jak to tam nazywali. ale to byl jeden gatunek plytek i od tamtej pory ich nie kupuje, tylko zapomnialem co to bylo (od dawna tne wszystko na platinum i jest spox.
pozdrawiam ps moga jeszcze wystapic problemy przy overburningu, jak nadpisalem 700-ke to ostatni kawalek sie krzaczyl. a i jeszcze zapomnialbym, w samochodzie mam soniaka. a i jeszcze napisz jakie sa objawy u Ciebie (dokladniej), ale dziwne to troche bo alpine to alpine .
|
|
|
![]() |
|
|