![]() |
Cytat:
|
A co sadzicie o nowym Aopenie?
|
a ja mam 52246S i najnowszy bios. Spisuje sie rewelacyjnie!Polecam
Kumpel ma najnowszego 52327S i tez jest ok, ale inny qmpel juz nie. Jak sid i martin: polecam 6s |
Coz moge powiedziec,Ze Plextor (cena 210lt)a Liteon (120lt).BRALBYM TYLKO PLEXTORA,jest wart swej ceny,a z liteonem sa same problemy:
nagralem cdrw(Datatrack) to lg,samsung i liteon nie widza go calkiem,a moj plextor widzie i czyta dobrze. Lepiej zaplacic wiecej,niz zalowac sie,ze masz *****.:-) |
Cytat:
Zreszta popatrz na testy AOpena na CDRInfo - mówią same za siebie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To mi przypomina takie fanatyczne bronienie jedynie slusznych ideii, i nawet ze inny naped cos potrafi to i tak sie to na minus obrocic da. |
Cytat:
P.S. Nie twierdzę, że nagrywarka jest tragiczna - Plextor miał w niektórych testach gorsze wyniki - ale gdybym miał kupować nową nagrywarkę, to wybrałbym taką, która sprawuje się lepiej. |
Cytat:
Cytat:
I ten "test" ma byc wyznacznikiem ze Plextor > LiteOn i LG ?? Troche to dla mnie "przegiete". Oczywiscie nie uznaje Plextora za zlego (nie pokusze sie tu o porownanie z LiteOnem i LG ani kazdego z osobna z kazdym pozostalym :) ) i nie mam do niego zadnych uprzedzen oprocz tego ze uwazam ze jego cena jest za wysoka. |
mam 52327s liteon - i działa niesamowicie...wszystko czyta i wszystko nagrywa... wszystkie formaty, tryby i płyty... polubiłem liteona - i zamierzam dokupic nagrywareczkę DVD... dobra cena i jakośc... nagrywam na niej czesto po 50 płyt dziennie i jest jak najbardziej ok - poleca. A na plextorze nie nagrywałem, nie wiem jak działa... nikt znajomy nie ma takiego cuda - ale po co jak 80 pln tańszy sprzęt jest wystarczająco dobry?
|
litek 52327s - mam go od miesiaca, dostawal juz w kosc (z moich glopich pomyslow: 24plyty pod rzad - spasowalem i poszedlem spac, bo ta bestia nawet nie rozgrzala sie :) i kopiowanie w locie zabezpieczenia opartego na blednych sektorach (w duecie z Toschiba M1612 :) iz nowu sukces - tu juz naprawde chcialem zonbaczyc jak sie wykrzacza :D )
polecam, naprawde swietny naped i ta cena ... |
Cytat:
Cytat:
|
PAWELBLU:
Zaj....sty avatar! :peace: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:16. |