![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.02.2004
![]() |
![]()
Walczę 3 dzień i nic. Czytałem wiele postów, różne stronki odwiedzałem, postępuję wg zaleceń i cały czas komunikat, że nośnik za mały. Testowałem płytki "datex"800mb w CDSpeed na 99min -test wykazał max 94:48,74 -833MB.
Moja CDR/W -Asus 52x24x52 obsługuje większe formaty płyt do 870mb -mimo to zmieniłem bios na nowszy. Mam Nero Expres w wersji5.5.9.2 i 5.5.9.14 oraz 6303, a także Feurio i zaden z tych programów nie chce przepalić płytki. Ale CDSpeed wyświetla także info poniżej postępu w teście : Capacity: 703MB(data), a 807MB(audio) czy to oznacza, że nie mogę przepalić płytki filmem? Bo o to mi właśnie chodzi, walczęjuż 3-ci dzień i mam dość. Przepraszam także stałych bywalców za to, że piszę pomimo, iż ten temat pojawia się od dawna i na wielu stronach. Wybaczcie jestem tu nowy i stosuję się do wyczytanych zaleceń, ale nie pomaga, a qrde w końcu nie jestem nowicjuszem ![]() PRZEPRASZAM SERDECZNIE nie widziałem wcześniej posta, że overburning nie działa w nero expres. WYBACZCIE MI, a terz nie wiem jak usunąć mój temat Ostatnio zmieniany przez zibitorun : 16.02.2004 o godz. 03:37 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|