![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
LG 32x list do producenta - odpowiedź
Witam wszystkich. Gdzies nizej czytalem o braku odpowiedzi od firmy LG.
Jakies 2-3 dni temy wysłałem email do LG i dzisiaj otrzymałem odp. Pytanie dotyczyło nowego firmware'a 1,04 - czy wspiera standard Mt. Rainier. odpowiedz ponizej: Dear Jerzy Thanks for your interest in our product I am sorry that the gce-8320b doesn't support Mt. Rainier. It's useless firmware update. The new model will support Mt. Rainier. If you ever need support feel free to contact me at any time you want to. For further information, feel free to contact us. Have a nice day! Jung |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2002
![]() |
No to fajno, że ci odpowiedziano ale z tego lnic nie wynika
No jedynie to, że firmware'a 1,04 do LG 8320B nie wspiera standard Mt. Rainier. Dalej nie wiemy co właśnie ten firmware właśnie zminia................................................... .......... Pozdrawiam Face OFF
|
|
#3 |
|
Bywalec
![]() |
No to fajno, że ci odpowiedziano ale z tego lnic nie wynika
No jedynie to, że firmware'a 1,04 do LG 8320B nie wspiera standard Mt. Rainier. Dalej nie wiemy co właśnie ten firmware właśnie zminia.Pozdrawiam Face OFF[/quote] Nie masz kolego racji. Moje pytanie było tylko o wspieranie standardu Mt. Rainier a nie o co ten FW zmienia. Pozdro JR |
|
|
|
|
#4 |
|
thorgal to ciota
![]() |
cześć
tamta sprawa dotyczyła polskiego oddziału LG, w moim przypadku owszem otrzymałem odpowiedź ale była ona jednoznaczna - osoba odpowiadająca twierdziła że firmware ten nie jest firmowany przez firmę LG (sic!) i jego ewentualny update może spowodować nieodwracalne uszkodzenie napędu widocznie centrala (do której jak mniemam zwróciłeś się z pytaniem) nieco poważniej traktuje swoich klientów, tym niemniej nie zmienia to mojego stosunku do napędów tej firmy - darzę je wielką sympatią pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
|