![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.03.2002
![]() |
Operation Flashp. PL + CloneCd = 1%copy i STOP
Temat w zasadzie mówi samo za siebię.
WinowsXP PL+Aspi 4.7 + CloneCd 3.3.3.1 +512 RAM LG Gce 8160B CloneXXL nie wykrywa żadnych zabezpieczeń Zarówno Clone jak i ten Blind.. (coś tam dalej) kopiują 1% płyty i dalej stoją. W Clone ustawiłem omijanie błędnych sektorów , kopiowanie subkanałów. Jak to zrozwiązać, Wiecie ? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy na pewno stoja? Sprawdzales logi w clonecd? Moze po prostu tak wolno idzie odczyt blednych sektorow, ze robi wrazenie ze stoi. Nie znam tej gry, ale moze trafiles na "ulepszonego" pirata i stad te klopoty (nie podajesz czy oryginal). Jesli uzywasz clonyxl to wymaga instalacji gry przy tescie na securom, chociaz nie powinno byc blednych sektorow i odczyt powinien isc szybciej. Moze ktos juz zaliczyl te gierke i ci podpowie bo mnie nic wiecej nie przychodzi do glowy.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Jest to oryginalna gra.
Przerywam odczyt gdy czas pozosały do kopiowania wynosi powyżej 2 godzin i rośnie - przecież to jest chyba niemożliwe aby to trwało aż tyle czasu. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.06.2001
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#5 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokladnie, jak kolega &y powyzej napisal. Chyba nie sprawdzasz o logach clona czy jest postep w odczycie. Otworz plik log z menu narzedzia w clone cd i sprawdz czy naprawde stoi odczyt. W logu pokazuje ze nastapil blad odczytu sektora xxxx i tak to sie bedzie slimaczyc az do konca tych sektorow. Trzeba to spokojnie przeczekac. Pozniej juz idzie gladko ale w sumie trwa to niekiedy dluuuugo. A zrobiles wczesniej test na bledne sektory clonyxl?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Wieczorem zabiorę się ponownie do kopiowania i dam Wam znać. Narazie.... Dzięki
|
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.03.2002
![]() |
Same bad sektory ... trochę Ci to zajmie. Kupa bad sektorów na początku i końcu płytki, mnie zajęło coś ok. 4 godzin - no ale nie mam 512 ramu
![]() |
![]() |
![]() |
|
|