![]() |
skad wytrzasnales oryginal Resistance? (ja dostalem poczta z Angli)O
|
Resistance tez skopiowalem. Liteon 16x + CloneCD4 = no problem :P Oczywiscie i Flashpoint i Resistance na oryginalach :)
|
operation flashpoint byla gra ktora sprawila mi zdecydowanei najwiecej problemwo - dodam ze mam oryginal i bylem zdesperowany zeby ja skopiowac - kosztowala tylko 49 zeta ale szkoda latac jeszcze raz po plytke - i przecialem ja dopiero liteonem 24x u kumpla, zadne AWS czy inne wynalazki - po 3 dniach grania ze zlej kopii okazalo sie gra sie rozmywa itp. historie - tak dziala FADE - system destrukcji gry po wykryciu ze jedziesz z pirata - z tego co pamietam to zabezpieczyli ja sd 2.50 i jakims wlasnym syfkiem - litek 24 tnie bez problemu, reszta ma SPORE problemy
a dodatek do OF - Resistance (SD 2.81) idzie z AWS na TDK 12x... |
Ja zgrywalem na Liteonie 16 za pomoca CloneCD 4. Profil "Game" i bez problemu poszlo. :) Kopia chodzi bez problemow.;p
|
po zeskanowaniu płytki Clonem xxl w ustawieniach Clona musisz zaznaczyć to samo zabezpieczenie które wykrył clon xxl i pojdzie .Przynajmniej u mnie poszło:)
|
operation flashpoint
Niech mnie ktoś prosze poratuje i powie jak przegrać operation flashpoint ????? clony xxl tego nie łapią....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:33. |