![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.10.2000
![]() |
Opinie na temat TEAC CD-W54E
Co sadzicie o tej nagrywarce?
Wszystkie opinie mile widziane. Dzięki. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Sam pytalem na grupach dyskusyjnych o opinie na temat tej nagrywarki i dostalem bardzo duzo pozytywnych odpowiedzi natomiast zadnej negatywnej.
Mam ja od prawie dwoch tygodni, nie mam doswiadczenia w wypalaniu plyt i jak narazie na okolo 20 plytek (roznych firm i noname tez) ani jedna mi nie pala. Reasumujac - jestem bardzo zadowolony. Adam (Blackbird) |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Dzięki za odpowiedź.
Właśnie zamierzam nabyć tą nagrywarkę i zależy mi na wszystkich opiniach. adas |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.06.2002
![]() |
Mam takowa i jestem z niej zadowolony. Moglaby byc jedynie troche szybsza.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.06.2002
![]() |
Mam takowa i jestem z niej zadowolony. Moglaby byc jedynie troche szybsza.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Mam Teaca W54E i jestem bardzo zadowolony. Współpracuje bez problemu z WinOnCD 3.7PE oraz CloneCD. RAW-DAO i overburning - no problems.
|
![]() |
#7 |
Gość
|
Mam ta nagryware dopiero od 2 tygodni, jest spoko tylko sa dwa modele o oznaczeniu A02 i B01- chyba tego drugiego nie jestem pewien (najcześciej sprzedawany jako BOX) ten drugi jest lepszy bo ma BurnProof, ale sprzedawca mi tego niestety nie powiedzial i kupilem OEMA :-)))
|
![]() |
#8 |
Bywalec
![]() |
Wielkie dzięki za wszystkie opinie.
Już go mam. Wypaliłem już parę płytek i zgadzam się z waszymi opiniami. Wielkie dzięki. Adas |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
kupilem tydzien temu - jak na razie jest suuuper..
![]() jak na sprzet za 670zl to strasznie dobra rzecz - nie ma tylko BurnProfa ![]() ![]() ufff po 2 letniej przerwie (moja biedna stara Yamaszka cdr101 spalila sie) znowu mam cdr'a ![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Ja sobie bajnolem te nagryware we wrzesniu.wypalilem ok 500-600 plyt spapralem- 5-wszystkie z mojej winy.moje skromne zdanie na temat tej nagrywarki: JEST SUPER. Moglaby byc troche szybsza ale trudno.Jesli mialbym ja wymienic na cos szybszego to tylko na Teac-512 EB z burnproof'em tylko ze 512EB nie obsluguje DAO-RAW. wydaje mi sie ze W54E jest wart swojej ceny(aktualnie ok 599zl) obsluguje wszystkie formaty, a technologia BurnProof wydaje mi sie ze nie jest az tak konieczna przy nagrywaniu X4.przemysl to
|
![]() |
#11 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Kupilem Teaca miesiac temu i tylko jedno moge powiedziec jest zaje..... Nie mialem zielonego pojecia o nagrywaniu i jak do tej pory nie zwalilem ani jednej plyty Przegralem takze pare zabezpieczonych plytek ( nawiasem mowiac uzywam Nero) i az sie smialem jak wyswietlil sie napis "plyta jest zabezpieczona" a potem drugi "rozpoczecie nagrywania"
![]() ![]() a co do tego ze nie ma BurnProof'a po co taka technologia w nagrywarce 4x4x trzeba sie starac zeby spaprac plyte w ten sposob jeden minus - "szybciej, no szybciej" to jednak nie minus nagrywarki lecz moj i chyba nie tylko moj .... ach gdyby tylko zamiast 4 z przodu miala 6 lub 8 ale jak na razie to najlepsza nagrywara na rynku nawet Teac 12x10x32x jest gorszy bo chociaz szybszy to z tego co wiem nie obsluguje DAO - RAW ![]() wszystkim ktorzy maja juz ta nagryware gratuluje wyboru a innym mowie wybor jest prosty tylko Teac W54E 4x4x32x |
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
Ha, coz moge dodac ... sam mam taka od wrzesnia i nie nazekam, jest OK
![]() Aha, jest super cicha, nawet jak pracuje jako CD x32 ![]() ![]() POLECAM. Moze cos przerobia zeby nagrywala chociaz jako x6, ale i tak jest super (odpukac w niemalowane). |
![]() |
#13 |
Gość
|
Temat już trochę przeterminowany, ale sprzęcior jeszcze w sprzedaży, więc i ja:
Ta nagrywarka jara wszystko, jak zapyziała! Nagrywam muzę na jakichś nonamekach z maks prędkością i nie ma problemu. Czytają to nawet najśmieszniejsze "hi fi" maid in kosmos. Jest jak czołg: może nie najszybsza, ale pozostawia trwałe ślady. ![]() Gorąco polecam! (No i można ją znależć już za cenę poniżej 500pln) |
![]() |
#14 |
Gość
|
mialem ta nagrywarke
byla oki ale jak na moj gust za wolna... :-) |
![]() |
#15 |
Gość
|
A moze jest ktos kto ma juz te nagrywarke PO GWARANCJI ? Wtedy moglby ja rozkrecic i zrobic zdjecie i wyslac tutaj, zeby porownac bebszki w54 z w58 - wtedy moze wyjasnilo by sie czy mozna podrasowac w54 do w58 ..... (w nawiazaniu do poasta w54 na w58)
|
![]() |
|
|