![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Czemu nie nagrywa???
Mam plextora 16/10/40A
I nie chce mi kopiować płyt ![]() Próbowałem clonecd, ner, winoncd czemu sie tak dzieje proszę o pomoc plzzzzzzzzz |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
a wywala jakiś komunikat ?
napisz co kopiujesz czy robisz kopię programu czy nagrywasz z dysku dane czy cokolwiek chcesz nagrać ? więcej cośnapisz co to za sprzęt jaka konfiguracja ale najlepiej napisz czy i jaki komunikat wywala program ?
#3 |
Gość
|
mam problem bo mi nagrywarka nie chce KOPIOWAĆ płyt żadnej.
obojetnie czy audio czy data. Mam nagrywarke PLEXTOR 16/10/40A. W Clonecd pisze taki komunikat: Nie moge odczytać informacji o płycie! Jest pusta? A w nero pisze tak: Płata CD jest czysta, nieprawidłowa, lub jest to płyta multisesyjna. Proszę włożyć oryginalny nosnik CD. Ale właśnie wymyśliłem że to może nie chodzi o nagryware i płyty CDR tylko o płyte CD ![]() I trzeba by miec oryginala plyte ![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
![]() |
wymień płytę na inną cd niekoniecznie tej samej firmy
a jakich używasż ? czasem nawet jeden egzemplaż może być zły albo cała partia
#5 |
Gość
|
To chyba inna przyczyna ponieważ z dysku mi spoko nagrywa wiec płytki są ok. Qrde już nie mam siły
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() plzzzzz help me |
![]() |
#6 |
Forumator
![]() |
aaaa
![]() chyba wiem ![]() nie wiem jak jestes zaawansowany w tym ale sądze (wydaje mi się ) ze jest tak: chcesz skopiowac płytkę w locie ... ? tzn z cdrom -->nadgrywarka a w programie masz ustawione żeby nagrywał z nagrywarka--->dysk--> nagrywarka czyli masz opcje ustawioną na tak: aby skopiować z takimi ustawieniami... wsadz płytkę tę co chcesz skopiować do nagrywarki...ona zostanie zrobiona imagiem na dysko poczym wsadzisz czystą płytę do cdromu i tyle nie chce mi sie wierzyc że to przeoczyłeś ale może .... sprawdź
#7 |
Forumator
![]() |
korekta nie wsadz czystą płytę do cdromu tylko do nagrywarki sorry, oczywiste jest że cdromem nie wypalisz
![]()
#8 |
Gość
|
hmmm
To też nie jest to ![]() ![]() Ani w locie ani jako plik obrazu nie chce nagrywać ![]() ![]() To już chyba koniec ide poszukać sobie liny i haka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Forumator
![]() |
no dobra a tak sie dzieje przy kopiowaniu kazdej płyty czy jakiejś konkretnej ?
#10 |
Gość
|
Qrde teraz juz wogóle nie rozumiem np. płytkę cały czaas nie moge przegrać ale wynika że tylko tą jedno. Inne spoko przegrywam. Ale na przykład było tak że płytki audio też nie mogłem przegrać a teraz sie udało ..
o yezoooooooo |
![]() |
#11 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
a moze przy kopiowaniu plyt wlaczyla ci sie tylko symulacja
nagrywania? |
![]() |
![]() |
#12 |
Forumator
![]() |
to może napisz co to za płytka !!!
może on jest uszkodzona tak trefnie że łaśnie nie da siejej skopiować a jest porysowana ? czy to gra czy program ? składanka ?
#13 |
Gość
|
Jest to gierka Max Payne ktorą sciągnełem z netu i sobie wypaliłem, i luzik u mnie działa ale chciałem kumplowi przegrać i lipa. Nie pamiętam w jakim formacie ją nagrywałem ale może nie zamknełem sesji?? albo coś takiego??
A symulacji to wogóle nie włączałem |
![]() |
#14 |
Forumator
![]() |
jak znam życie ściagnąłeś iso
więc pewnie wypalałeś i sesja sama sie zamknęla kopia tego nie sprawia żadnych problemów w angielskiej jest ***** a w pl niema ale to i to nie sprawia kłopotów w kopiowaniu a nie możesz zrobic obrazu na dysku a potem skopiować ? kopie zrób cdromem a nagraj normalnie jak nagrywałes werje z interka
#15 |
Gość
|
chyba bede musial nagrywac ograz nie cdromem ale nagrywarką bo tak to dziala .
![]() WOWW DZIĘKI WIELKIE ZA POMOC I DUCHOWE WSPARCIE ![]() Jak sie mogę odzdźwięczyć czy jak tam ![]() |
![]() |
|
|