![]() |
Moje sa jeszcze czarne, co prawda to nie to samo co kiedys, ale tragicznie nie jest :blee:
|
fakt espery czarne juz od jakiegos czasu sa
srednie badz nawet marne. Trzeba sie rozejrzec za jakas nowa rewelacja. Moze ktos ma sugestie? |
Nowe dysany tez niestety sa wisniowe (od firmy CMC) tansze niz kiedys ale slabawej jakosci.... mocno slabawej...
|
Nie sadze zeby to btyl przypadek bo w pewnym odstepie czasu i w roznych sklepach kupilem te wisniowo-'czarne' espery. Kurde a tak je lubilem...
Odpowiedz dla kolegi andrzejj9 - wydawalo mi sie ze wszystkie rw sa grafitowe, nie jest tak?? PS Slepy to slepy - sorry Andrzej niedoczytalem. A zwyklych plyt w tym kolorze chyba nie dostaniesz bo to pewnie wynik innej budowy rw od zwyklego CD. |
Ogólnie rzecz biorąc coraz wiecej badziewia się pojawia na rynku ...:P
Wiele znanych płytek jest coraz gorszej jakości... ...................:blee: |
Ogólnie ja Espery popieram. A co do czarnych to powoli też wam powiem, że rzadziej się pojawiają w sklepach. Plemnik może trafiłeś na wadliwą płytkę??? Bywa bo teraz to jest niezły mix!
To chłopaki? Co teraz z czarnych płytej jest good?:) Czyżby Dysane Blacki?8) |
Ilość załączników: 1
A wlasnie, a propo Esperanz. Kupilem sobie w niedziele mala plytke RW (te 8 centymetrowa) wlasnie Esperanzy (6zl) i jest w kolorze grafitowym. Czy sa takie zwykle duze plytki? Musze przyznac, ze kolor jest calkiem fajny.
|
Ostrzezenie przed nowymi czarnymi esperami!
Ilość załączników: 1
Coz definitywnie skonczyl sie czas swietnych do audio czarnych esperanz. Nowy rzut (co ciekawe znaczaco tanszy w niektorych sklepach od poprzedniego) jest bardzo slaby. Na moje oko gorszy nawet od esper silver. Ponizej zrzut skanu plytki nagranej X12 (audio).
Aha - nowe czarne espery (jak juz zdaje sie pisalem) wcale nie sa czarne. Podloze ma odcien wisniowy. Nie bierzcie ich do audio bo nie bardzo sie nadaja (albo moj litek ich nie lubi). Dodatkowo dosc czesto zdarzylo mi sie ze odtwarzacz audio ma z nimi klopot (na 9 odtwarzaczy 5 mialo roznorakie problemy z zupelnym nieczytaniem wlacznie). Do danych moga byc chociaz sa w tej cenie lepsze plyty. Pozdro! PS. Skan w rarze bo nie chce zmieniac wymiaru obrazka (to durne ograniczenie wielkosci w pikselach) bo bedzie mniej ostre/czytelne. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:01. |