![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 20.02.2004
![]() |
Lite-on 52327 a DMA!
zakupilem sobie otoz urzadzenie liteon 52327, przeinstalowalem sobie system ME i jakiez zdziwienie. W ustawieniach systemu dla obu napedow (drugi to liteon DVD 165H) zniknal tryb DMA !!! Wczesniej dla DVDka byl on dostepny, czy obecnosc nagrywarki litka spowodowala takie dziwne zachowanie
co teraz zrobic bo winda byla 2 razy przeinstalowana i dalej to samo a plyty mi wolno zczytuje bez DMA.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
zniknął ?...masz na myśli że kwadracik do włączania trybu DMA we właściwościach napędów zniknął?
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 04.03.2004 o godz. 16:56 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Cytat:
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Po pierwsze sterowniki do plyty glownej. Po drugie nie wiem jak nowsze palniki liteona ale moj bardzo lubi
byc masterem. To troche bez sensu ale jako slave potrafi robic takie wlasnie cuda.PS Stery do plyty glownej powinny pomoc.
|
|
#5 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 20.02.2004
![]() |
wyjasnilo sie, intel accelelator application dla chipsetow intela spowodowal te sprawe
|
|
|
![]() |
|
|