![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
nero infotool i WinXP
Hej
spotkala mnie dziwna rzecz i nie bardzo wiem co moze byc przyczyna - licze na pomoc z waszej strony ![]() Przy uruchamianiu Nero Info Tool z pakietu Nero 6 komputer automatycznie sie restartuje (jakby ktos naciskal klawisz reset na obudowie). Jak wylacze w konfiguracji systemu by po BSOD automatycznie robil reset zostali niebieski ekranik z komunikatem o bledzie DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Uzywam XP Pro + SP1a + wszystkie latki jakie udostepnil BILL komputer to Gigabyte 8INXP - chipset granitbay + P4 maszyna nie jest , nie ma konfiktow urzadzen i innych problemow dodatkowo zainstalowalem najnowsze sterowniki od Intela do chipsetu oraz IAA od kilku dni szukam przyczyny tego staniu rzeczy i wydaje mi sie, ze wina lezy w sterowniku kontrolerow IDE moje urzadzenia sa podlaczone nastepujace Podstawowy kontroler IDE Primary 1. Barakuda 5 2. Barakuda 4 Secondary 1. sony dru500a 2. czytnik dvd toshiba Na raidzie (pracujacym w trybie atapi) Primary 1. pusty 2. pusty Secondary 1. nagrywarka cd asusa 2. pusty przepinalem urzadzenia ale to nic nie zmienia ![]() Moze ktos z was ma jakies ciekawe pomysly rozwiazania tego problemu? PS sorki pisalem juz raz ale przy tych przenosinach moj post chyba wcielo ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|