![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Overburn w/g PC World
Witam .... bede tu zamieszczal pokolei poradnik ks na temat nadpalania plytek
__________________________________________________ ___________________ 1..cz.1 Nabyłeś nową nagrywarkę, która według informacji producenta obsługuje nagrywanie płyt o zwiększonej pojemności. Korzystasz z programu nagrywającego Nero Burning ROM 5.5.9.0. Jednak po włożeniu nośnika do napędu i wybraniu menu "Recorder | Medium-Info", w oknie "Disc-Info" aplikacja podaje, że pojemność wynosi 88 lub zaledwie 10 minut. We wspomnianej wersji (5.5.9.0) Nero niepoprawnie wykrywa pojemność nośników o zwiększonej pojemności - aczkolwiek tylko w wybranych modelach nagrywarek. Jak informuje producent, błąd ten nie pojawia się w wersji 5.5.9.1 i nowszych. Zainstaluj więc bieżącą wersję, która jest dostępna pod adresem "www.nero.com" (rozmiar pliku: ok. 12,7 MB, informacje: "www.alstor.com.pl", środowiska: Windows 95/98/Me, NT 4, 2000, XP). __________________________________________________ ___________________
![]() Ostatnio zmieniany przez mallow : 30.04.2003 o godz. 21:02 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
komputer swiat -
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poza tym, że "na wesoło" - to jednak prawa autorskie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Koordynator
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oni tak farmułują wypowiedź, żeby była zrozumiała dla ludzi, a przede wszystkim dla początkująnych komputerowców. Ja w tym nie widzę nic śmiesznego, a przede wszystkim śmieją się ludzi (przeważnie), którzy mają poniżej 18... ,19 lat. Nie chcę tu nikogo obrażać, ale tak jest w życiu człowieka (sam kiedyś tak robiłem). Gdy "początkujący" czyta takie informacje, to stwierdza, że mu się przydadzą i bedzie mógł je wykorzystać dalej... Natomist, gdy czyta to "zaawansowany" (można tak powiedzieć 8) ) to śmieję się z tego, bo jest to "dziecinnie proste".
Więc dajcie na luz... Kiedyś też "byłeś" początkującym... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
w pelni sie zgadzam...
jednak mam watpliwosci natury 'prawnej'.. czy moge prosic autora o dopisek przy poscie zawierajacy numer pisma, lub ew. link do artykulu na stronie czasopisma? to powinno wystarczyc do potraktowania tego jako legalny cytat ps. przyznam sie szczerze ze dopiero teraz sie dowiedzialem o tym dziwactwie z blednym odczytam pojemnosci plyty ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Koordynator
CDRinfo VIP
![]() |
ok juz poprawiam ... i zupelnie sie zgadzam z 2 powyzszymi postami ... kazdy byl poczatkujacym
![]() |
#8 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Hmm nie to ze chce byc upierdliwy ale PC World to PC World a Komputer Swiat to komputer Świat - wiem ze to w tłumaczeniu to samo ale gazeta nie ta sama ![]() Ja myslalem ze to Info jest z KŚ a nie z PC - który chyba jest przeznaczony dla troche bardziej zaawansowanych / nie wiem bo nie czytalem tak mi sie wydaje / ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Թ
Cytat:
Inna rzecz, że niektórzy nie chcą rozumieć, a tylko korzystać i nie ma w tym nic złego, bo nie kazdy musi być specem od informatyki. ale ok mallowex, dawaj reszte, ja z checia poczytam i thx za trud przede wszystkim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Թ
Cytat:
![]() Już nie dyskutujmy o tym, nieistotne, niech mallowex zamieszcza tekst ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Koordynator
CDRinfo VIP
![]() |
no ... bym dodal .. ale wiecie .. juz sie czas edycji postu skonczyl .. wiec prosze o admina o dostep do edycji 1 postu zeby to bylo ladnie i skladnie a nie porozrzucane po calym temacie
![]() |
|
|