![]() |
Cytat:
ja np. caly czas nagrywam ponad 730MB (733, 735 itp.), ale gdy wrzuce np. do nero, to to juz nie jest tyle, lecz okolo 710MB :) |
Cytat:
bardziej mysle o kompilacji do nagrania |
Jesli dobrz rozumiem to te 730 mb, o których piszecie to wielkość plików na HDD. A obraz ma tylko 710 mb.
Ale moze ktos powie, czy mozna overburning'iem wypalic na 700 plik bin o wielkosci 730 mb (konkretnie Medieval.Total_War.CD2.FairLight.ShareReactor.bin :)? Pod ręką mam płytkę BTC 700Mb - taka z niebieskim przodem w slimie, sprzedawana we wszystkich hipermarketach. Ale konieczna jest jakaś lepsza, to napiszcie jaka. PS. Jak pewnie widać w kwestii wypalania jestem amatorem. Ale chce sie uczyc. |
sorry z bład powino byc -JESLI-
Jesli dobrz rozumiem to te 730 mb, o których piszecie to wielkość plików na HDD. A obraz ma tylko 710 mb. Ale moze ktos powie, czy mozna overburning'iem wypalic na 700 plik bin o wielkosci 730 mb (konkretnie Medieval.Total_War.CD2.FairLight.ShareReactor.bin :)? Pod ręką mam płytkę BTC 700Mb - taka z niebieskim przodem w slimie, sprzedawana we wszystkich hipermarketach. Ale -JESLI- konieczna jest jakaś lepsza, to napiszcie jaka. PS. Jak pewnie widać w kwestii wypalania jestem amatorem. Ale chce sie uczyc. |
A jak na płyte 99 minutową nagrywam 98 minut to jak mam głosowac ? Mam to traktowac w ankiecie jako overburning ?
:-D :-D :-D |
Cytat:
hehe, nie nie! przeczytaj temat :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:43. |