Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Padające Platinium (https://forum.cdrinfo.pl/f2/padajace-platinium-13009/)

woitas 23.11.2002 19:54

osobiescie dalem sobie z nimi pokoj jakis rok temu, gdy stwierdzilem, ze filmy nagrane kilka miechow wczesniej znikly...

SEBAW 23.11.2002 20:03

Cytat:

Piernik napisa***322;(a)
Dlaczego tylko osoby nowe na forum maja problemy z platinumami? ;)
Ja wypalilem ich juz ponad 500 i wszystko jest jak najbardziej ok. Na najstarszych, ktore maja dwa lata nadal nie ma bledow. Mozna zrobic obraz z maksymalna predkoscia nawet na moim cd-romie lg, ktorego latwo jest zatkac Akossami i Princo Buget. Polecam :)

PS. Cala moja kolekcja jest na Platinumach 8)

Starsze płytki danej firmy w starszych testach mogły być na czołowym miejscu, zaś produkowane teraz przez tego samego producenta mogą też znajdować się na czołowym miejscu, ale od końca. "Czas przemija; to co było, nie będzie odzwierciedlone w przyszłości".
Podsumowując: "nowi" nie mieli styczności z płytkami starszymi, lecz rozpoczynają pracę na nówkach. Czyli płytki danego producenta różnią się jakością "między przeszłością, terażniejszością i przyszłością.

woitas 23.11.2002 20:34

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
Starsze płytki danej firmy w starszych testach mogły być na czołowym miejscu, zaś produkowane teraz przez tego samego producenta mogą też znajdować się na czołowym miejscu, ale od końca. "Czas przemija; to co było, nie będzie odzwierciedlone w przyszłości".
Podsumowując: "nowi" nie mieli styczności z płytkami starszymi, lecz rozpoczynają pracę na nówkach. Czyli płytki danego producenta różnią się jakością "między przeszłością, terażniejszością i przyszłością.

uufff, ales dowalil, ale masz racje. kiedys platinum byly extra, teraz to juz nie bardzo. poza tym, z tego co wiem, sa robione przez roznych producentow.

SEBAW 23.11.2002 20:46

Cytat:

woitas napisa***322;(a)

uufff, ales dowalil, ale masz racje. kiedys platinum byly extra, teraz to juz nie bardzo. poza tym, z tego co wiem, sa robione przez roznych producentow.

Dzięki, ża popierasz moją zakręconą wypowiedź.:)

Piernik 23.11.2002 21:15

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)

No tak, ale mnie wszystkie dzialaja swietnie i 24x i 1-40, a nawet multispeedy (chociaz za tymi nie przepadam) od Acera i Riteka i te sprzed dwoch lat i te obecne :)

Majonez 23.11.2002 22:15

Ilość załączników: 1
w koncu znalazlez czas na zrobienie screena i co widze te 1-32x sa robione przez ...... no zgadnijcie przez kogo ..... tak wlasnie przez ricoha

ps te multispeedy mam obecnie od ritecka :)

mp_lasso 24.11.2002 08:58

To dlaczego w tescie komputer swiata platinum wypadl na 4 miejscu?

SEBAW 24.11.2002 11:26

Cytat:

mp_lasso napisa***322;(a)
To dlaczego w tescie komputer swiata platinum wypadl na 4 miejscu?
Wiedzieli, że płytki Platinum dobrze się sprzedawają, to po co mieli ulepszać je. Szmelce, czy nie szmelce i tak się sprzedają.:P :P :P

Thoom 25.11.2002 07:49

Ja u siebie sprawdzalem Platinium Multispeed, są od Riteka :)

para 26.11.2002 07:32

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
A gdybys puscil test na Nero, kto je wyprodukowal???
Sprawdziłem Alcoholem 120 %
80 min - Multimedia Masters and Machinary SA
90 min - Digital Storage Technology

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:13.