![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.11.2003
![]() |
padła nagrywarka?
"Nie mogę odczytać informacji o płycie,jest pusta?"- taki komunikat pojawia mi sie przed nagrywaniem w programie Clone CD i Nero. Nie wiem co z tym fantem zrobic. Rozkrecac nagrywarke czy co....dlatego prosze o pomoc bardziej doswiadczonych. Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam - gmx
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Moze napisz cos wiecej, tzn. czy komunikat pojawia sie tylko dla plytek jednej firmy, czy nagrywara dobrze czyta inne plyty (oryginaly, CDR), czy wystepowaly wczesniej problemy (czy nagrywala dobrze), czy zmianiales cos w systemie ostatnio, moze inny soft do nagrywania, ASPI inne?, napisz co dokladnie chcesz w Clonie nagrac, czy dzieje sie tak przy kazdym nagrywaniu itd.
Eh... ![]() ![]()
#3 |
Nowy na forum
![]() |
chcialem nagrac w nero muzyka na tracki... dodatkowo w Clone Cd chcialem skopiowac z plyty na plyte i ten sam komunikat. Nie wgrywalem zadnych biosow..ani softow. mam nagryware LG 4800B 40/12/40 i do tej pory bylo wszystko w najlepszym porzadku. nie wiem co robic....rozkrecilbym ja ...ale jeszcze poczekam na jakies propozycje
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Myślę, że w Twoim wypadku najlepszym rozwiązaniem byłoby sprawdzenie nagrywarki na innym kompie (np. u znajomego). Dałoby Ci to odpowiedź na pytanie czy nagrywarka padła, czy też jest to kwestia systemu operacyjnego/oprogramowania.
#5 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki,tak bede musial zrobic...pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
|
|