Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.05.2002, 21:21   #1
fido2001
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 24.04.2002
fido2001 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
PADUS DiscJuggler - nowa odslona 4.xx.xxx

Dobrywieczor.
Witam wszystkich w ten 1-majowy wieczor ;-))))
Mama dwa pytania:

1. Jezeli w ustawieniach Jugglera zaznacze opcje ktorych CD-ROM nie obsluguje, np. Read CD-TEXT, albo PQ, RAW Read, itd, czy moze to powodowac bledne skopiowanie plytki ? ( bledny odczyt ).Mam dwa napedy cd, Teac 32x SCSI i Toshibe SD-M1612, jak kopiuje sobie jakas gierke to czytam cd przez TEACa, ale jak kopiuje cos zabezpieczonego to wale z Toshiby ( SecuRomy i nne badziewia ). Nie chce mi sie za kazdym razem wylaczac opcji ktorych TEAC nie obsluguje np. CD-TEXT albo RAW, dlatego zastanawiam sie czy wlaczenie tych opcji dla TEACA nie narobi dziadostwa.... Tak swoja droga to przez 3 lata uzywalem nero, ale ostatnie wersje sa maxymalnie robaczywe, np. Teac SCSI 32x zle rozpoznaje plytki ( niewazne czy plytka jest single czy multisession, on i tak wszystkie pokazuje jako multi... Dlatego przezucilem sie na jugglera.

2. Czy ma ktos moze LINK do cracka do nowej wersji Jugglera ? 4.01.cos tam..... lub co lepsze do samego cracka ?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: