![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.03.2004
![]() |
Pebuilder - problemy
Witam
Mam klopoty z utworzeniem płyty startowej win xp he sp1. Wywala 10 błedów: Error: CopyFile "C:\WINDOWS\system32\config\default" to "D:\pebldr\system32\config\default" returned error 32: Proces nie może uzyskać dostępu do pliku, ponieważ jest on używany przez inny proces. Error: CopyFile "C:\WINDOWS\system32\config\default.LOG" to "D:\pebldr\system32\config\default.LOG" Error: CopyFile "C:\WINDOWS\system32\config\SAM" to "D:\pebldr\system32\config\SAM" Error: CopyFile "C:\WINDOWS\system32\config\SAM.LOG" to "D:\pebldr\system32\config\SAM.LOG" Error: CopyFile "C:\WINDOWS\system32\config\SECURITY" to "D:\pebldr\system32\config\SECURITY" Error: CopyFile "C:\WINDOWS\system32\config\SECURITY.LOG" to "D:\pebldr\system32\config\SECURITY.LOG" Error: CopyFile "C:\WINDOWS\system32\config\software" to "D:\pebldr\system32\config\software" Error: CopyFile "C:\WINDOWS\system32\config\software.LOG" to "D:\pebldr\system32\config\software.LOG" Error: CopyFile "C:\WINDOWS\system32\config\system" to "D:\pebldr\system32\config\system" Error: CopyFile "C:\WINDOWS\system32\config\system.LOG" to "D:\pebldr\system32\config\system.LOG" Próbowałem już na różne sposoby włacznie z trybem awaryjnym kompa (ale wtedy tych bładów było 51), próbowałem wskazywać też folder "moje obrazy", tez to samo. Bardzo proszę o pomoc i uwagi. Pozdrawiam Piotr |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|