![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Tanie plyty w Poznaniu ???
Poznaniacy gdzie znajde najtansze plyty cdr w Poznaniu?
Niewaznze czy esperanze czy cos innego, wazne, zeby dalo sie na nich w miare dobrze spawac... |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.03.2002
![]() |
Na wierzbiecicach kolo kina jest taki maly sklepik. Maja 5% znizki jak kupisz pow. 100szt. Maja duzy wybor i za dobre pieniadze. Ja kupuje AKOSSy za 0.99gr.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Ha dzieki !!!!!!!
Juz myslalem, ze poznaniacy sie na mnie wypieli, albo, ze nie ma na forum zadnych ludzi z Zglebia Ziemniaczanego.......;D Wiesz, tak calkiem przypadkiem znalazlem strone www tego sklepiku....znalazlem tylko akossy do 16x........czy ten cennik jest aktualny ![]() Czolem |
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
heh nawet nie widzialem ze maja www
Nie, cennnik nie jest aktualny. Ja kupilem w piatek 100 AKOSSow x32. Maja ich peelno ale z tego co sie orientuje to zchodza im jak cieple buleczki bo maja najtaniej!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
Stronke to maja naprawde kijowata, ale dzieki a info.
Jak tylko w przyszla srode dojade do Polski, to zaraz tam lece ....;D Patrzylem na stronie dgm.com.pl i tam akossy chodza po 1.32 PLN....;wiec radocha mnie ogarnia z powodu tego sklepiku !!!!! Pozdrawiam |
|
|
#6 |
|
Gość
|
Aha i jeszcze tak przy okazji....skoro jestes on-line ;D
Ktore akosy polecasz.......z tego co sie doczytuje na forum to chyba dobre sa silver/silver......;co ty proponujesz
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
![]() |
Mam te silvery. Nagrlaem juz ich ponad 100 i tylko 1 mi padla ale nie wiem czego to byla wina bo nagrywara niby nagrywala ale % nie lecialy i sie wysypala.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
spoko......i czolem
|
![]() |