![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() |
![]()
Witam wszystkich na forum. Ostatnio mam pewien problem, ponieważ ściągnąłem z internetu przez eMula kilka gier w rozszerzeniu (nazw pliku).cue. Np. Mam Tony hawk'a 3 na dysku plik.cue, a gdy daje w nero
w głównym menu na górze - Nagrywarka/nagraj plik obrazu i wybieram plik .cue pisze najpierw pisze (wywala) taki błąd: Nie można otworzyć pliku ...../download/tony hawk pro skater/FLT-TH3.bin Nie wiem dlaczego pojawił się tu plik .bin . Po tym komunikacie pojawia się następny: Wystąpił błą podczas ładowania pliku cue-sheet D:/net/download/FLT-TH3.cue'! (Linia1) Pojęcia nie mam co się dzieje. Próbowałem również wczytac obraz płyty w clone cd, ale tam jest podobnie. Nagrywam tylko na Clon'ie cd i Nero Burning room, może polecicie mi jakiś darmowy dobry program który poradzi sobie raczej z tą sytuacją. Mam chyba z 5 takich plików których nie mogę nagrać i są podobne błędy. Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
*.cue to plik dyrygujacy nagrywaniem pliku *.bin ktory rownierz powinienes miec na dysku w tym samym folderze co *.cue. Nie musisz miec *.cue ale za to musisz miec *.bin - bo to jest prawdziwy obraz plyty. Poczytaj o CDRWinie, on wlsnie tworzy pliki cue/bin. Tak wiec jak nie masz bina nic nie nagrasz. I tyle. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
edytuj plik .cue w notatniku i popraw nazwę.
przykład...: Cytat:
![]() |
#5 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Edycja tu nic nie da. Trzeba wyjasnic - pokazac - zasady nagrywania obrazow plyt. Tak rozumiem !!!! |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
|