Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.05.2001, 19:16   #1
HardCoreMan
Gość
 
Posty: n/a
Pizza Connection 2 PL

jak to przegrać jeden detektor nie pokazuje żadnego zabezpieczenia, Clony pokazuje Safedisk(nie 2) a w żaden sposób nie mogę zrobić nawet 1% image'u bo są same błędne sektory.Proszę o pomoc.Mam nagrywarkę LG x12
 

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.05.2001, 19:54   #2
gAzZzZoR
Kinetic
 
Avatar użytkownika gAzZzZoR
 
Data rejestracji: 09.04.2001
Lokalizacja: Rybnikkk
Posty: 607
gAzZzZoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To calkiem normalne ze sa bledy, poniewaz tak dziala to zabezpieczenie.

Ustaw clone na fast error skip, i odpal robienie imagu
gAzZzZoR jest offline  
Stary 18.05.2001, 23:04   #3
Zuk
Gość
 
Posty: n/a
Tak moim zdaniem to jednak ta gra jest zabezpieczona Safedisc'iem 2 to bez odpowiednej wypalary nici z pizzy
 
Stary 18.05.2001, 23:29   #4
Callisto TM
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 02.11.2000
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Posty: 157
Callisto TM zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Fakt, do pizzy musisz mieć dobrze rozpalony piekarnik, lista piekarników na CDRinfo
__________________
Pozdrawiam, Callisto.
Callisto TM jest offline  
Stary 19.05.2001, 07:14   #5
Mike
Bywalec
 
Data rejestracji: 03.06.2001
Posty: 41
Mike w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jest zabezpieczona SD2,niestety Clony wykrywa jako SD1 i to moze mylic.
Sa dwa rozwiazania:
-posiadac nagrywarke ktora potrafi obejsc SD2 (patrz tabela na stronie glownej - polecam Acera,ale niestety nadaje sie tylko do SD2 poniewaz nie radzi sobie z subcodami)
-zrobic image i przerobic go playbackiem21-dziala
Mike jest offline  
Stary 30.05.2001, 13:23   #6
woytas
Gość
 
Posty: n/a
kopiowalem w clonie z opcja fast error skip cdrom (toshiba) nagrywara(ricoch 7125a) jako obraz na dysk. Potem potraktowalem obraz playbackupem (jak nie masz to napisz to ci wysle) i nagralem przerobiony obraz na plytke i jest cool
Aha zgrywanie obrazu pomimo opcji fast error skip trwalo okolo 30 minut (pierwsze 5-10%) zgrywa sie wolno ale tak ma byc
 
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.