![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Clone cd
Mam pytanie dotyczace wypalania Clonem 3.0. wzwyz ,wypalajac nim plytki zauwazylem , ze Main buffer spada do 0%, a sub buffer jest na 100%, wczesniejsze wersje takich rzeczy nie wykazywaly, czy jest to normalne?,
Wasz Lobo 4ever |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
clone 3.x.x.x jest aktualnie publikowany w wersji beta i dzieja sie z nim rozne rzeczy (w zaleznosci od konfiguracji),.... np ostatnia wersja 3.cos.tam.20 za zadne skarby nie chce sie u mnie uruchomic (tylko pod Win88 se - nie dziala pomimo wszelkich prob i sposobow [zaklecia i grozby tez nie skutkuja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Ciekawe kiedy nie bedzie bety...
Wiekszosc progsow ktore mam to beta, a tylko nieliczne nie sa betami. Ach te bety... (troche dziwne, beta a trzeba rejestrowac, a swoja droga ile tych bet bedzie jeszcze ![]() Pozdro. Gazor P.S. I have Win98SE and Clone chodzi jak nigdy (no moze nie jak nigdy ale dobrze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
U Mnie działaja wszystkie wersje :-) Chociaz mam problemy (nie chce Mi nagrywac wszystkich plytek x12 chociaz na plytach pisze x16) ale to chyba nie jest wina Clona lecz wina plyt (mam nadzieje ze nie nagrywarki :-()
|
|