![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.07.2004
![]() |
Lite-On - dwie warstwy gratis?
Eksperci z serwisu CDFreaks.com zaprezentowali metodę upgrade'owania nagrywarek filmy Lite-On - modeli 451S oraz 851S - tak, by urządzenia te nagrywały krążki dwuwarstwowe, zaś prędkość nagrywania płyt DVD+R wzrosła w przypadku 451S do 8x (z 4x). Metoda polega na wgraniu do urządzeń zmodyfikowanego firmware'u, przeznaczonego do nagrywarki 832S. Oczywiście, sposób ten nie jest zalecany przez producenta, zaś jego zastosowanie spowoduje utratę gwarancji. "źródło PC Word Komputer"
zmieniłem LDW 851S na SOHW832S nagrywarę widzi po nowemu na razie nie wiem jak nagrywa bo nie mam dwuwarswowych płyt źródło: http://www.pcworld.pl/news/news.asp?m=7&id=68722 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Witamy na forum...ale.... eureki nie zrobiłes to już wszyscy wiemy, czytałeś chociaż regulamin? Jest taki przycisk jak szukaj...tam wszystko znajdziesz, taki temat jak ten już jest nie jeden raz napisany. A w momęcie pisania a własciwie kopiowania Twojego postu każdy pewnie ma przerobione 451/851 na 832 ... n/c
|
![]() |
![]() |
#3 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
|
|