![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.03.2002
![]() |
plex + LG = brak softu
jaki soft wrzucić aby oba działały, Easy CD się sypie bo nie widzi LG, Nero widzi oba ale pali tylko LG, WinOnCD 3.7 widzi tylko Plexa, Clone widzi oba ale jest tak samo jak z NERO, WHATA HELLL
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Po mojemu, to chyba tak jest, że dla Nero to muszą być TAKIE SAME nagrywarki, co do EasyCd to chyba nie obsługuje trybu wielu nagrywarek. Można jeszcze ew. popróbować ustawić je obie jako Master i wtedy zobaczyć(jasne, że na osobnych kontrolerach) ale czarno to widzę.
|
![]() |
#3 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
nero i takie same nagrywarki ? hmmm chyba cos w takim razie mi zle dzialalo, bo palilem jedznoczesnie na lg32 i liteonie 32 z predkosciami 32x.... ale mi sie chyba w takim razie przywidzialo
![]() A na powaznie, oczywiscie ze nero moze korzystac z wielu nagrywarek i robi to doskonale, tylko system musi byc chociaz troche wydajny - hdd musi wytrzymac odczyt (w przypadku 32x) 12 mb/s co przeklada sie na mniejwiecej odczyt wymagany okolo 30 mb/s
#4 |
Gość
|
Errare humanum est
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.03.2002
![]() |
heh... dostałem EASY CD CREATORA BASIC do tego LGka ale jakoś nie widzę możlowości Overburningu co czyni go mało przydatną rzeczą, hmm w każdym razie dzięki za reakcje na pytanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.06.2002
![]() |
Jezeli dobrze pamietam to DiscJuggler obsluguje
dwie nagrywarki |
![]() |
![]() |
#7 |