![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2002
![]() |
Do wszystkich TEAC-owcow !!! PILNE !!!
Zwracam sie do Was z pytaniem i prosze w odp. uzasadnic swoj podlad/decyzje !!!
Obecnie jestem posiadaczem nagrywarki TEAC 512 EB z ktorej jestem zadowolony, aczkolwiek uwazam ze jezeli jest okazja to powinno sie z niej skorzystac. Mowa tu o zamianie mojego TEACa 512 EB (12x) na TEAC 540 (40x) z doplata 100 zl z mojej strony. Poprostu skladam komus kompa (przysluga rodzinna) A ze koszta trochii przerosly wiec robie "ciecia budzetowe" :-) Nagrywarke mam rok czasu a uzywalem jej bardzo malo (np. w stosunku do moich znajomych :-) ) Prosze Was o porade za ktora z gory bardzo dziekuje !!! p.s. Niechodzi mi tyle o predkosc (x 40) co o roznice w funkcjonalnosci. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Zmueń lepiej na jakiś sprzęt obsługujący SD 2 i SD2.51. polecam LiteOn x40 (lub 32) lub LG 8320B. One tna każde zabezpieczenia, 2 lata gwarancji szybkie dosyć zrzucanie zabezpieczeć. Wydaje mi się że lepszy byłby wybor to co ci zaproponowałem niż Teac. Mam teac i jak na razie jestem z niego zawiedziony (co do zabezpieczeń).
![]() ![]()
#3 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
oj Koli ale musisz przyznac ze przecietny uzytkownik nagrywarki tak na prawde nie ma do czynienia z zabezpieczonymi plytami i ich nagminnym kopiowaniem a Teac w zamian oferuje jednak lepsze wykonanie i trwalosc
ale masz racje jesli ktos nastawia sie na robienie duzej ilosci kopii zapasowych plyt zabepieczonych np sd 2.5x to lepiej wziac liteona czy lg ![]() to znamienita chwila chyba pierwszy raz to powiedzialem ![]()
![]() |
#4 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
jak nie chodzi ci o predkosc to nic nie zyskasz na tej zamianie
|
![]() |
![]() |
|
|