![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.10.2003
![]() |
Pliss Help
Elo juz którys raz przy próbie nagrania jeseś gry wyskakuja mi błędy mam wszysstkie najnowsze stery aspi i cały czas wyskakuje mi taki komunikat wiem że gra jest zabezpieczona safedisc2 i nic z tego bo i tak nie idzie.PLIS POMÓRZCIE MISTRZE
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.08.2003
![]() |
moglbys napisac jaki safedisk to jest,bo troche malo napisales
ale swoja droga,twoja palarka to juz chyba staruszek i z informacji cdrinfo nie obsluguje safedisk v.2.51 ( http://www.cdrinfo.pl/software/stron...eid=1178113321 ) i nowszej,wiec jesli to taki,to nie dasz rady przegrac u siebie...
|
|
#3 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
zainteresuj sie
nowym CloneCD
|
|
#4 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a ja bym sie zainteresowal logiem - i tym czemu masz napisane ze obraz sie nie zaladowal? jestes pewien ze pokazales dobra sciezke? ze tego obrazu nie uzywa juz inny program? (np jakis p2p), ze obraz jest wogole dobry?
podmontuj go pod naped wirtualny i sprawdz jak to dziala - bo moze ktos skopal robienie obrazu
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.10.2003
![]() |
Sprawdziłem testy moja nagrywara wysiada przy wszystkich sefediscach to juz jest staruch i juz niedługo pójdzie na emeryture lub rozwele go i pojdzie na rente inwalidzką dzieki za pomoc RESPEKTA dla was
|
|
|
![]() |
|
|