![]() |
Cytat:
|
Cytat:
PS Oprocz BD jest na forum jeszcze ktos kto nie rozumie ze usmieszek na koncu wypowiedzi oznacza obrocenie jej w zart? Nie? Tak myslalem... PS2 Co do pisania nie na temat bo to pewnie zaraz wymysli pan BD zeby moc sie do czegos przyczepic :) to na temat tez sie w tym watku wypowiedzialem. |
Cytat:
Uwazaj, zaraz Cie spotka brutalna riposta. Tu nie wolno zartowac. Wszyscy ktorzy choc raz pozwola sobie na luksus posiadania poczucia humoru zostana przez BD rozstrzelani :))) |
Ilość załączników: 1
Spróbuj tych:
CD-R GOLD 700 MB JEWEL BOX Z informacji o płycie: The ideal CD-R for audio professionals A disc that's worth a lot more than its weight in gold! The GOLD CD-R is coated in real 24-carat gold. As gold is an inalterable metal with a molecular stability that does not change with time, the GOLD CD-R has an unequalled life span P.S. w załączniku jest zdjęcie P.P.S. producent MPO Media, Hi-Space to znak handlowy |
Co do jakości, marki i trwałości płyt można polemizować. Mam płytę BTC nagraną jakieś 4 lata temy. Płytka raczej dobita, ale moge odczytać dane, fakt palnik mieli ostro płyta rzęzi. Ale są efekty. Mam też jakiegoś srebrnego Dysana. Wypalony jakieś 2 lata wstecz. Może jedna ryska by się znalazła, filmu skopiować nie mogę... Wiele płytek liczących po kilka m-cy, różnych marek odmawia posłuszeństwa. Więc do archiwizowania najlepszy będzie drugi HDD, lub DVD-RAM.
|
Wiesz Radw dosc niefortunnie wybrales przyklad bo akurat dysan bardzo czesto zleca produkcje swoich nosnikow CMC a to producent ktory wprawdzie potrafi robic dobre nosniki za to niestety bardzo czesto produkuje badziew.
|
Kiedyś miałem palnik LG 8x4x Najwięcej spaliłem Dysanów... Osobiście nie mam za bardzo zaufania co do tej marki. Ale w życiu bywa różnie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:33. |