Cytat:
Napisany przez cybermat16
Nie jestem z Legnicy. Jestem z Chojnowa a Chojnów jest bardzo blisko Legnicy ok. 16 km. Aże w Chojnowie nie ma żadnego porzodnego sklepu (taniego, w Chojnowie za 10 płyt CDR Esperanza trzeba zapłacić 25 zł, poprostu ździerstwo) z sprzetem komputerowym i z tanimi płytami CDR to kupuję wszystko w legnicy.
Serio lg 52x rozwalił 5 płyt ? I co dalej chodzi czy już poszedł na złom ?
|
No fakt, Chojnów nie daleko :D
A co do tego LGka to prawda, nie wiem czy on jeszcze chodzi, bo kumpel oddał go w rozliczeniu do sklepu, dopłacił i kupił LiteOna DVD 16x... Miałem je na chacie około 3 miechów (pożyczył mi bo nie miałem żadnego napędu :( ) i dawał radę. No i przynajmniej żadnej płyty nie rozsadził. Naprawdę, jeśli chodzi o CD-Romy to absolutnie nie polecam LG - cuda na patyku. Już wiele ich widziałem i naprawdę kilka jest takich co problemów nie sprawiają. A to wolno czytają, a to wybuchają płyty - istny cyrk. Szkoda, że już nie sprzedają Teac'a CD-rom 40x, kumpel ma takiego - chyba najlepszy cdrom jaki miałem okazję widzieć. Wszystkie płyty czyta, nie to co LG... Szkoda jednak, bo i tak firma Teac od******a wałki - nawet niech nikt nie myśli o zakupie CD-Roma Teac'a 52x.... Naprawdę szkoda gadać... Kolega właśnie skończył 2 miesięczną zabawę w kotka i myszkę ze sklepem i wymienił na DVD Litka.. Luudzie co się dzieje z tymi napędami ??
A z tymi płytkami Esperanza za 25 zł to już drobne przegięcie.. no i dobrze robisz ze jezdzisz do Legnicy :D Ja kupuję różne płyty, ale najczęściej są to te najtańsze w cenie około 1zł :D Wszystko na nich nagrywam i jak na razie nie narzekam. :D
|