![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
płytka audio a kodeki divxa
no właśnie...zaniosłem sobie nagrwarkę do serwisu bo nie chciała skubana wypalać płyt audio - zawieszała się..a koleś w serwisie mówi mi że to dlatego że nie mam zainstalowanych kodeków divixa..pomijając już fakt że mam, co ma to do nagrywania płyty audio
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.08.2002
![]() |
Re: płytka audio a kodeki divxa
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.08.2002
![]() |
![]()
no jasne że gość robi se jaja:-D
swoją drogą to dosyć dziwne by nagrywarka nie chciała palić audio a dane (jak rozumiem) paliła. Może to jednak problem z oprogramowanie (wypróbuj inne) ale oczywiście nie z DivX-ami. pewnie gość wogóle Cię nie słuchał, to tak jak tu na forum, ktoś pisze posta a inni odpowiadają wogóle nie czytająć pytania:-D niekiedy to wręcz śmieszne |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
No to po kolei: preinstaluj winde, pozniej sformatuj twrady, zainstaluj winde, zainstaluj nero, ASPI, 4 in 1... ale zaraz o co pytales?? :-D :-D :-D :-D :-D
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
divx nie ma nic do tego. to tak jakbym powiedzial ze aby skopiowac powiedzmy fife 2000 potrzebuje programow do otwarcia plikow ktore przez windows sa nierozpoznawane. bez sensu. tym bardziej ze dla nagrywarki to nie sa 'pliki' tylko ciag zer i jedynek, czyli rowkow ktore musi wypalic. facet chcial po prostu cie zbyc.
|
![]() |
![]() |
|
|