![]() |
Emtec, Verbatim, Dysan.
|
Nawet Plextory są dobre.
|
Akurat na Sigmy to radzilbym uwazac! Jak z kazdymi przedrukami to totalna loteria - moze sie trafic calkiem przyzwoita partia (chociaz akurat w przypadku siogm jeszcze nie trafilem na przyzwoita :) ) a moze trafic zupelny gniot. Moje zdanie o tych plytkach jest bardzo zle. Na divxy i to takie do ktorych raczej nigdy nie wrocisz to moze i dobre ale pod warunkiem wypalania z niewielka predkoscia (16X)...
|
Vakoss (Akossy również cenie), Esperanza, może Dysan ;).
Lepsze - TDK, Verbatim. Sebaw zwrócił uwage na "podproducentów" - tak to ważne, ale to już loteria, mówi się: "dobrze mieć RITEKA" i tak jest :) |
Verbatim i TDK. Czesto tesh esperanza silver-blue. Silver-silver nie polecam...
|
Esperanza, platinum, verbatim i dysan.
|
Przypominam, że pod nazwą płyty kryją się różni producenci nośników! Należy podać nazwę płyty oraz przez jakiego producenta została wyprodukowana!
|
Ja tez polecam: Dysan, Verbatim, Espranza, no i takie smieszny plytki HIT, po 1.20PLN, jak brak kasy, ale tych ostatnich nie polecam.
|
Dysan, Esperanza, TDK, Platinum, Verbatim - Tylko tych uzywam
|
Cytat:
|
Oczywiście :Verbatim,TDK,Platinuim,Dysan,Esperanze...
YankePL ...Gratulacje! :piwo: |
z tanszych to Vakoss (dawniej Akoss, jesli to faktycznie Acoss to nie bierz) lub Esperanza, ze skonnoscia do Vakossow :P
z troszke drozszych dla muzy to TDK, dla waznych danych Verbatimki ;) |
Ilość załączników: 1
załaczam skan płytki..
|
Płytki,Płytki
Jakie płytki najbardziej polecacie....Chdz mi tu przedewszystkim na jakość zapisu,małą ilość błędów,orza dużego kontsrastu pomiedzy nagraną ścieżka,a
putym miejscem.dostać w jednym skalepoie moge płytki: -Acer -Akos -BenQ -D-vision -Datex -Dysan -Emtec -Esperazna -Giga store -Imation -Kodac -LG -Maxell -media-Tech -Memeorex -Mithuibisi -MMore -Msonic -Platinium -Plextor -Samsung -Sky -TDK -Verbatim -Xdisc -Yamaha i inne.,..... Ale nigzdzie nie mogę znalęśc pewnych płytek kótre mi się spodobały... może ktoś wie gdzie można dostać płytki SIGMA Silver-Blue-dla mnie wypasione |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:33. |