![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
karpiarz:)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Płyty
Witam.
Mam pytanko, jakie płytki w/g was są najlepsze do wypalania? Używam nagrywarki Samsung SW- 216B, wypalam z prędk. 4x, do tej pory wypalałem na basf (emtec) czerwony, ale zastanawiam się nad zmianą. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Oj czytelniku, czytelniku. Zwracaj baczniejszą uwagę na to co na stronie głównej naszego serwisu można znaleźć. Jest taki dział - ranking płyt CDR:
http://ak.fabrika.pl/cdr/rank.php Może nie wszystkie płyty obecne na rynku tam są, ale da Ci to generalnie pewną opinię innych, bardziej spostrzegawczych użytkowników, co do jakości poszczególnych płyt. Aha, nie odbieraj tego zbyt osobiście, tyczy się to raczej wszystkich ludzi któży nie zwracają uwagi na treści zawarte w naszym serwisie. Mam dziś zły humor, bo musiałem wyjść 15 minut przed końcem projekcji Raportu Mniejszości z sali kinowej... ![]()
#3 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
ciekawe czy bedzie nowa wojna o wyzszosci akosssa nad czyms tam
jesli idzie o moja opinie to najlepsze sa plyty na ktore mnie stac - obecnie pozwalam sobie na verbatima (mitshubishi chemical czy jakos tak). to do wlasnej kolekcji i glownie do mp3 i gier. na filmy glownie platinum, princo.
dla ludzi to zalezy na czym kca - jak nie mowia to na platinum, datex'ie, xdiscu, emtec'u, esperanzie a tak wogle to przejrzyj forum bo ten temat byl pare razy poruszany i bylo pare fajnych watkow tylko nie wiem czy jeszcze sa bo forum bylo troszke w przebudowie pzdrwm Nikta_Bennet
#4 | |
![]() |
Re: Płyty
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() |
Re: Płyty
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Gość
|
Re: Re: Płyty
Cytat:
|
|
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Re: Re: Re: Płyty
Cytat:
dowiedziałem sie o tych testach od kolegi co kupuje KŚ... co do czego ale testy w tym czasopismie są naprawde satysfakjonujące (nie komentujac oczywiscie innych działow....). p.s. kawy nie pije , wole cukierki kopiko.:-D |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Re: Re: Re: Re: Płyty
Cytat:
K$ i wiarygodnosc testow, w to akurat, niestety, nie uwierze! Ale nie chce rozpetywac kolejnej dyskusji bez sensu! OK! bedzie - zobaczymy! |
|
![]() |
#9 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Re: Re: Re: Re: Re: Płyty
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.08.2002
![]() |
słyszałem że w następnym numerze "Dziewczyny" będą niezłe testy cd-r, to tania gazeta i niema różnicy. Polecam :-D chłopaki kupujcie "Dziewczyne"
p.s. sprzedam CD-Rom cały dobry - tylko nie czyta płyt. |
![]() |
![]() |
#11 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Co do samych testow to uwaam, ze beda solidnie zrobione z tym, ze jak wiadomo producent plyt czesto sie zmienia a co za tym przewaznie idzie to gorsza jakosc tych samych niby plyt.
Przekonalem sie miedzy innymi na akossie. Wygral w tescie komputer swiata. Kupilem byly ok, ale gdy kupilem z tego samego sklepu po jakims czasie chyba jednego miesiaca to jakosc ich byla beznadziejna. I dluzej dane kopiowaly sie z tych plyt.Od tej pory nie kupuje juz akossow ani esperanzy(ale to juz inna historia). Takze radze nie sugerowac sie zbytnio tymi testami. |
![]() |
![]() |
#12 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Siemka a ja juz nigdy nie kupie tych akosow bo po nagraniu muzyki przeskakuje jak posuta kaseta8)
Pozdrowka |
![]() |
![]() |
|
|